Ужас! Американци пребиха до смърт децата си, отказали да отидат на църква!

родителиПоредното зверство и невменяема история в САЩ огласиха световните медии.

Двама братя  бяха пребити от фанатичните си родителите си заради отказ да признаят греховете си и да се изповядат.

Момчетата били подложени на жестоко наказание, бой с камшици, стикове за голф и други тежки предмети, докато припаднали. В боя се редували майката, бащата и сетрета на момчетата.

Инцидентът е станал в Ню Хартфорд,  край Ню Йорк. Родителите били ревностни членове на местна секта, наречена църква и непрекъснато карали децата си да ходят на изповеди и да искат опрощение. Във фаталния ден  двамата братя, които били на  19 и 17 години отказали да се изповядат и се разбунтували срещу натрапваната им вяра и домашния терор. Двамата били вързани от доста едрия си баща и подложени на жестоко физическо наказание в продължение на часове, които настоявали да признаят извършените от тях въображаеми грехове и поискат опрощение от Бога.

Когато големият син припаднал облян в кръв и започнал да се гърчи от болка, майката и бащата се стреснали, натоварили го на колата и го закарали  болница,  обаче  лекарите  не успели да го спасят. Той имал жестоки рани по цялото тяло, някои от които фатални. Чак черепа на момчето бил счупен. Така и не става ясно защо момчетата не са оказали съпротива и не са избягали, а са се оставили да бъдат пребити до смърт. По-малкият също е настанен в болница с множество наранявания.

Родителите са арестувани и им е предявено обвинение в предумишлено убийство. Задържана е и сестрата на момчетата, която също участвала в инквизицията и още четирима души от същата църква, които присъствали на жестокото убийство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *