„Екстрасенсът“ Деси от Пелово отново в ареста, пак се гаврил с момичета, мачкал уши, късал дрехи /ВИДЕО/

ДесиДесислав Велков, е по-известен като „феномена“ Деси от Пелово, отново издевателства над момичета.

Този път той беше спипан в Пловдив, където по стар обичай пуснал обява за секретарка с щедра заплата и изисквания за добра външност на кандидатките.

Две от жертвите му се осмелиха и проговориха за изтезанията  и униженията пред репортер на  „Господари на ефира“.

„Той първо ме огледа, накара ме да напиша нещо на компютъра и докато пишех, започна да ми мачка ушите много болезнено. Дърпах се, но той не ме пускаше и твърдеше, че трябва да бъда пречистена. Търпях, защото исках тази работа, но той започна да ме опипва  и да ми къса дрехите, едва успях да избягам“, проплака  една от жертвите му.

„Каза, че ще ми направи сеанс, за да ми пречисти енергията. Хвана ми ушите и започна силно  да ги дърпа. и да ги извива. Имах усещането, чувството, че ще ги откъсне, Вратът ми изпука от напрежение и болка“ , жали се  друго момиче.

Деси беше арестуван в Пловдив за блудствени действия, а след това отново пуснат на свобода, тъй като твърди, че лекувал пациентките си по тяхно желание и го освобождавал от негативната енергия, а тя някога била и под полите им.  Вината беше вменена на доверчивите девойчета, които искали да се лекуват, или кандидатствали за работа.

Зад гърба си така нареченият феномен има стотици оплаквания, десетки арести, дори е лежал в затвора за изнасилване, но правосъдната ни система не може да намери член, по който да го осъди или поне да го остави в ареста.

След пускането му десетки момичета проговориха за униженията, на които са били подложени, но втори арест не последва. И перверзникът продължава да се гаври с невинни момичета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *