Колосална битка! Кичка и дует „Ритон“ на елиминации!

Кичка едри сълзиКолосална битка между естрадните ни асове, а в случая може би и атове се разгаря във ВИП Брадър. Вместо това да се случи на финала, става в кулминацията на сезона.

На елиминации отиват Кичка Бодурова, дует „Ритон“ и Луна. Зрителите са в шах и мат, защото досега непрекъснато спасяваха Кичка и Луна и гонеха третия номиниран. В случая обаче това е дует „Ритон“ и продукцията няма как да се лиши от тях, тъй като те са взели най-големия хонорар в предаването и едва ли ще ги изпуснат толкова лесно.

Всички съквартиранти направиха номинациите си буквално като един. Луна и Кичка бяха посочвани за изгонване – едната, защото е фалшива, мързелива и непрекъснато играе роли, а другата, защото непрекъснато отстоява договора си и настоява да си получи сьомгата и виното. Кичка е първична и реагира остро на всяка неправда, а след това тича и се извинява. Луна пък никога не се извинява и забива стрелите си методично, прави се на примадона и изкарва от нерви всички.

Честта да се наредят в списъка за изгонване получиха и Здравко и Катя заради намесата им във всички скандали и яростното преследване на Кичка по всички ъгли в Къщата и за всяка нейна дума. Здравко, който пали на четвърт и крещи като каруцар, не може да преживее няколко факта – по-голямата известност на Кичка, повечето концерти зад граница, участието й в „Сизър палас“, по-пълните зали в България и това, че тя издаде за тяхната среща преди предаването. И разказа как са се уговаряли зад гърба на другите да се подкрепят.

Здравко извъртя нещата, че Кичка ги е поканила на срещата, а не те нея, че тя ги е поканила в дома си в САЩ да спят при нея и те не могли да откажат, а всички разбраха, че са пестили пари за хотел и накрая заяви, че Кичка не е певица в САЩ, а идва в България само да изкара някой лев от рехавата си публика /всъщност залите са пълни/.

В социалната мрежа повечето от зрителите обаче са на страната на Кичка и това допълнително вбесява ритонците.

В понеделник обаче най-логично е да си тръгне Луна, тъй като нейният образ просто се изчерпа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *