Обилен сняг в Киев, 20 милиона украинци са без ток, парно и вода, руските ракетни удари продължават

Обилен сняг падна днес в украинската столица Киев, температурите са под нулата, а 70 % от населението (което според последните демографски данни се равнява на 20 млн. украинци) е без ток, топлоподаване и водоподаване след цяла поредица руски ракетни удари, включително и днес, предава БНР.

Само част от поразената от руски ракети украинска инфраструктура подлежи на ремонт, за повечето жители на Киев е наложен режим на тока 3 към 1.

Метеоролозите предвиждат падане на темпуратурите до -8°С от средата на седмицата.

5 руски атаки бяха извършени днес в Днепропетровска област, съобщава губернаторът Валентин Резниченко. Най-малко 32-ма военни са убити в южната Херсонска област при руски обстрел.

Поразени са и електропроводите, които захранват град Херсон. Специалистите на „Херсонобленерго“ работят по тяхното възстановяване

През нощта руски ракети са обстреляли инфраструктурни обекти в околностите на Запорожие, предизвиквайки множество пожари. Няма данни за пострадали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. НЕ СПИРАЙТЕ,БРАТЯ! ДО ПЪЛНАТА КАПИТУЛАЦИЯ ! НИЕ СМЕ С ВАС,ИМАТЕ НАШАТА БЕЗРЕЗЕРВНА ОБИЧ И ПОДКРЕПА!

  2. Жал ми е за хохлите, и те са славяни, като нас. Но искам да ми стане жал и за тези, които ги докара до там – ционисти, ястреби, ВПК, та чак до обикновените фашисти.

  3. НА ТЯХ БЕШЕ ЛИ ИМ ЖАЛ 8 ГОДИНИ В ДОНБАС ЖИВЯХА ПО МАЗЕТАТА БЕЗ ТОК ВОДА И ДЕНОНОЩЕН ОБСТРЕЛ

  4. Гледайте канала на Анатолий Шарий на тубата ,за да ви се отворят очите за войната и обясните неадекватното поведение на Русия.

  5. Не знам, макар и русафил, не оправдавам това, което прави Путин в Украйна. Когато температурете у нас паднаха до ПЛЮС 12, зъзнех от студ, а при тях е МИНУС 9. От общочонешка гледна точка това е жестоко!

    • а оправдаваше ли геноцида в/у рускоговорящото население в ДР И ЛР цели 8 години.А за избитите 468 дечица и десетките хиляди техни съграждане.Но тогава мълчахте-а сега Путин бил терорист.Малко им е на хохлите. Тактиката на Русия трябваше да е -бомбени килими от ВКС на Русия,сриване на градовете и пълна капитулация.така прави демократична Америка

    • А Путин колко време ги жали и бави.
      Те се подиграваха с русите, снимаха брутални клипове с руси в клетки, на които има надпис- не хранете животните!
      Ако питате мен- много ги бави и жали!
      А децата и възрастните- които бяха брутално изтезавани и убивани- кое му е на това “общочовешкото”?
      На мен ми падна пердето- не знам как той издържа на тая бруталност и арогантност!

    • само мор за хохлите-до пролетта.А след това-по един бомбен килим в/у Киев,Лвов и Одеса и това е края на клоуна и неговата кохорта.

  6. путин е житър и не бърза…разберете едно,народът го казал..каквото почукало-такова се обадило…8г хохлите водят хибридна война срещу русия,която включва всичко,а не само обстрели на донбас..русия отвръща огледално хибридно,не само с демитализиране,но и удари енергийно,инфраструктурно,спират им заводи и т.н..имайте в предвид,че в укроармията има доста мобилизирани насила руснаци от хазарите,които са заплашени…какво да прави русия-да ги изтрепе ли..може,не се съмнявайте,но не иска..те ще станат основата на нова укроармия,подобие на чечня…там след като не ги унищожиха,сега са най верните им кучета…същото ще стане и с укрия..освен това руснаците си пазят силите,защото не се знаят следващите ходове на запада,те ще решат кога ще вкарат в играта сили от беларус и 14 армия от приднестровието..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *