НЯМА ЛИ АНАТЕМА ЗА САТАНИСТИТЕ?

Настръхнах от ужас, докато четях вопъла на отец Владимир Дойчев и гледах снимките на гнусотата, окачена на билбордове в София, Пловдив, Варна, Бургас и т.н. А може би и в моя град – на магистралата между Враца и Мездра, без аз да съм забелязала, защото отдавна не съм пътувала по нея.

Гигантски образи на сатаната в цялата му смрад, със сатанистки знаци и отвратителни триумфални надписи: „Дяволска сделка“ и „Души за продан“. Както твърди отец Дойчев, тази гнусота от 10 дни омърсява погледите и душите на жителите на най-големите български градове и никой не вдига глас против явната сатанинска атака. Никой не вдига ръка да унищожи, запали и изпепели тая откровена сатанинска мерзост. Къде сте вие, православни пастири на БП? Къде сте вие, вгледани само в търбусите си и в боричкането за власт,  митрополити? Къде сте български граждани, мъже и жени? Къде сте, майки и бащи? Къде сте, православни християни? Не виждате ли тая отявлена дяволска провокация? Не боде ли очите ви това грозно рогато чудовище, седнало на трон, затиснало с пета човешки череп и нагло показващо драконова глава? Как обяснявате доминиращото му присъствие високо над главите ви  – на невинните си деца?

Напълно ли си лишен от Вяра в Христа и от чувство за самосъхранение, съвременен българино? 

Само отец Дойчев и неколцината му другари, които са писали против това открито, невиждано и нечувано до днес, нашествие на сатаната в нашето Отечество – само те ли са християни в България? 

Няма ли живи хора в тоя вертеп – хеей! Не ви ли е срам да се разминавате по улиците, да говорите и да се смеете – с тая гадост, която виси над главите ви бе, софийски, пловдивски, варненски и бургаски плазмодии? Та тя е поставена нарочно там дни преди най-светлия християнски празник – Великден – за да докаже, че душите ви не са нищо повече от стока. Пазарска стока, която се продава и купува. А купувач е винаги дяволът.

Още в тая секунда жителите на градовете, в които сатанинската измет е дръзнала да окачи образа на изчадието на мрака, са длъжни да унищожат сатанинските билбордове. Да ги запалят, без да докосват пъкленото изображение с ръце. И най-важното – трябва веднага да стане ясно кой е издигнал тези билбордове, откровено рекламиращи не само сатанизма, но лично сатаната – и кой е дал разрешение за това кощунство.

Няма ли да изречеш ВЕЧНА АНАТЕМА НАД ТЕЗИ ИЗВЕРГИ, Българска православна църкво? Няма ли да ги прокълнеш, народе български? Или сам ще си отвориш вратите на ада, с твоето безчестие и безразличие?

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Госпожо,много си изостанала, ми това е европа, свобода за простотията , принадлежността към западната ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Ние вече сме цивилизовани , госпожо! Шенген по вода, шенген по въздух, а от край време действа шенген по полов път! С две думи, еволюция надолу! Това е евроатлантизма! До пълната гибел на тоя прост български народ! И НЕПРИЗНАТЕЛЕН !

  2. Не знам какво още трябва да се каже, за да му светне на българинът, че докато е член на НАТО и ЕС системата на управление НЕ може да бъде променяна.
    Всякакви напъни от оправящите ни проповедници със сладки басни са за балами. На парче нищо няма да стане, докато българите не върнат властта в свои ръце. А това без чужда помощ, или кръв не става!

  3. Последно Росатом се ангажира със строежа на три ядрени централи в МАЛИ-Африка. Ние се обесихме на колесника на Уестинхауз, като простреляни яребици. Не срам, абсолютен национален позор, за който естествено никой няма да понесе и най- малка отговорност.

  4. Аз не чух никой дума да каже, когато джендърхалифата забрани със закон Православието, дори българските евро-педали гласуваха „ЗА“, та сега някакви си билбордове на сатаната ще трогнат шЕбека :)
    Водеше се май – закон против руската пропаганда. Е, пропагандата май не хваща дикиш върху евро-гейци любещи адови изчадия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *