Новият съпруг на Борислава Йовчева: Детето ѝ не е от мен. Бракът ни е грешка (С ВИДЕО)

Репортер на „Биволъ“ успя да вземе интервю от новия съпруг на Борислава Йовчева в Барселона. Йордан Христов определи брака си с манекенката като грешка, но не уточни въпросната грешка от личен, икономически или политически характер е.

Борислава Йовчева, обитателката на “Къщата в Барселона”, се е сдобила с нов съпруг, разкри сайта „Биволъ“ в свое разследване преди месец. Това е Йордан Христов – индустриалец и хотелиер от Банкя, приближен с Иван Саздов и бивш партньор по тенис на Бойко Борисов. В разговор с репортери Христов разказа любопитни неща, които ще са част от разследване на BIRD.

Припомняме, че след като дълго мълча, едва вчера премиерът Бойко Борисов отрече детето на Йовчева да е от него.

Йордан Христов отказа да отговори дали бракът му с Борислава Йовчева е фиктивен, дали е сключен по принуда и дали не е сключен, за да послужи като алиби на Бойко Борисов по разследването срещу него за пране на пари в Испания. Припомняме, че в първите дни след избухването на скандала „БарселонаГейт“ Борисов сам призна, че по свои канали е научил предварително за предстоящата публикация в „Ел Периодико“ и е очаквал публичния скандал.

Бизнесменът отказа отговор и на въпроса къде се намира в момента съпругата му.

“За брак, за такива работи и коя съм на*бал, не ме питай. Това са лични неща.” – каза той.
Христов каза също, че не поддържа връзка с Бойко Борисов от 20 години, а познанството му с него му е докарало само ядове.

Новият съпруг на Борислава Йовчева, Йордан Христов не бил баща на детето й, разкри самият той пред репортер на „Биволъ“

“Ами всеки прави грешки! Ти не правиш ли грешки? Някоя булка не си ли на*бал? И след това не ти ли се е случвало да те хване яд?… От Бойко Борисов, от него само ядове съм имал, знаеш ли колко ме интересува?
Важен детайл, споменат от Христов е, че детето на съпругата му Борислава Йовчева не е от него. Но не сподели от кого е.

“Не е мое детето то е преди мен. Това са лични неща, които няма да коментирам, но за бизнес може да си говорим.”

Христов спомена, че разследването в Испания около къщата и бизнеса на Йовчева било прекратено. Счита бракът си с бившата манекенка за грешка. От 20 години нямал никакви контакти с Бойко Борисов. В същото време Христов отрече да е инвестирал пари в модния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой именно стои зад офшорката, наляла милиони в луксозния бутик на Ermanno Scervino, управляван от Йовчева, остава висящ.

Бракът между Христов и Йовчева стана известен от попаднало на „Биволъ“ удостоверение за сключен на 16 февруари 2020 брак между двамата, няколко дни преди публикацията на “Ел Периодико”. Йордан Христов попадна във фокуса на медийното внимание като представител на офшорката Palms Enterprises. Същата е инвестирала 2,3 милиона евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Йовчева. Този факт стана известен от разследването на испанския вестник “Ел Периодико”, което бе публикувано в края на февруари, 2020 г. Материалът се позовава на полицейска разработка в Каталуния, образувана по сигнал на ГД “Боец” от 2019 г. Skandalno.net

Интервюто с Йордан Христов ВИЖ ТУК!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ABOq262daA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ДЪРТИЯ КОЗЕЛ ПРИКРИВА БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА СЪС ПАЧАВРАТА МИС БИКИНИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *