Нова далавера на Валери Симеонов! Вижте как прибра парите на данъкоплатците!

Поредната далавера на Валери Симеонов се размириса в публичното пространство.

Коалицията ”Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО”  са  дали всичките си пари и  целия си медиен пакет на телевизия ”Скат” , чийто собственик е самият  Валери Симеонов. Това показва отчетът на  ЦИК, в който е отбелязано коя партия в коя медия се е е рекламирала и къде е агитирала.

Валери Симеонов е съдружник и таен собственик в дружеството,  което е получило парите и то се нарича – „Скат“ ООД.  То стопанисва и притежава скандално известния мотел „Козият рог“ в Малко Търново, който предизвика луд скандал още по време на изборите и след тях. Лидерът на НФСБ бе обвинен в конфликт на интереси, тъй като хем притежава мотела, където с държавни пари са настанени гранични полицаи, хем е депутат и не може да се възползва от държавни пари.

Тогава Симеонов изквича като ранен глиган, че не бил собственик, а само в управителния съвет. Е, всеки знае как се премества собственост временно и какви хватки се използват, за да си чист пред Сметната палата.

Сега излиза, че новопръкналият се вицепремиер не е собственик и на тв „Скат“. Откога бе, джанъм? Че не знаехме…Всички са в течение кой е  собственик, само ти се правиш на умряла лисица.

И ако нямаш нищо общо със „Скат“, то как така медийното пакетче се е озовало само там и всички пари са налети точно там?

По каква логика тройната партиотична коалиция е решила, че ще се рекламира само в тази телевизия и че това ще е най-успешният начин да убедят народа да гласува за тях? Ами нали Волен и той си има телевизия? За него поне опаковката на пакетчето не остана ли? Или толкова са го смачкали, че не смее да гъкне?

Или просто „патриотите“ /тази дума вече винаги трябва да е в кавички/ са взели едни пари и са си ги делнали?

 

През февруари ЦИК обяви,  че от държавния бюджет, тоест от нашите джобове,  ще бъдат отделени половин милион лева  за  разходи за медийни участия на кандидат – депутатите.  „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ се облажиха само с 16 хилядарки, понеже всяка партия поотделно има и държавна субсидия, която е в много пъти по-голяма.

Да се изложиш пред цял народ и да му бръкнеш в съдрания джоб, за да прибереш 16 жалки хилядарки, е вече пълен резил и подигравка със самия народ.

А колко пари от субсидиите са потънали в „Скат“ е пълна мистерия.

Кажете, господин Симеонов, колко?

Защото нашата фантазия е бледа за да си представи всичките ви схеми.

Не ви ли е неудобно, че излъгахте всички, които гласуваха за вас и ги предадохте за 16 сребърника и едно вицепремиерско кресло?

Или думата свян и неудобство са вече непознати за вас?

Сбогом!

Това е последният ви напън в политиката.

Грабете колкото можете, после просто няма да ви има!

Народът мрази лъжците, а от вас скоро не сме чули нито една истина!

Автор: Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *