ДЕНЯТ на ПОБЕДАТА ни напомня, че Капитализмът ражда само ЧУДОВИЩА! РУСИЯ отново защитава исконните ценности на ЧОВЕЧЕСТВОТО!

На 22 юни 1941 г. германската военна машина, считана за най-мощната в историята на света, вероломно нахлу в пределите на Съветския съюз.

Започна Великата отечествена война на Русия и съветските народи срещу най-зловещото създание на капитализма – германския фашизъм.

Вермахта разчиташе на своята огромна военна мощ и на изненадата. Защото фашистите бяха струпали  ПРЕДВАРИТЕЛНО  многохилядната си армия на границите на Съветския съюз, уверявайки лицемерно и коварно съветското ръководство, че нямат никакво намерение да нападат СССР.

Хитлеристите смятаха, че МЪЛНИЕНОСНАТА ВОЙНА, която започват,  ще трае един-два месеца, след което СССР ще бъде напълно разгромен. И разчленен на редица малки държавици, които няма да представляват заплаха за Запада.

Фашистката армия бе едно ЧУДОВИЩЕ, което искаше да унищожи Съветския съюз и да завладее света.

Но нещо се обърка. Военните специалисти на немската армия с германска педантичност бяха разчели всички фактори. Всички подробности. Всички ситуации, които можеха да възникнат в хода на светкавичната война.

Не бяха взели предвид само един единствен, но изключително важен фактор.

НЕСЪКРУШИМАТА ВОЛЯ  и  РЕШИМОСТ  на руския народ и народите на Съветския съюз да  ЗАЩИТЯТ  своята РОДИНА  и да унищожат врага.

Не е нужно да проследяваме хода на войната. Или да покажем ПОБЕДАТА в цифри и факти. Това отдавна е направено от историците.

Днес, повече от всякога,  е нужно да осъзнаем, че онова, което САЩ и Запада вършат около границите на Русия, а и в целия свят е  ПОВТОРЕНИЕ  на опитите на фашистка Германия да завладее СССР и света.

И днес  либералните и глобалистки Съединени щати, заедно със своите западни съюзници обградиха Русия с огнен кордон от военни бази, натъпкани с ядрени ракети и всякакви други оръжия.

С ЧУДОВИЩНОТО намерение да се опитат отново да унищожат Русия.

Те не пестят своите „уверения“, че струпаните военни бази и войски са само за запазване на „мира“. И че САЩ и съюзници никога няма да тръгнат срещу Русия.

Само че думите са едно, а действията им доказват точно обратното. САЩ унищожиха държавите от Близкия Изток и създадоха огромен хаос в тях. САЩ и Запада създадоха и въоръжиха джихадистките  ЧУДОВИЩА  Ал Кайда и Ислямска държава, за да ги хвърлят срещу Руската федерация.

При това сега вече не съществува оправданието, че Запада се бори с „комунизма“. И затова СЕГА народите видяха ИСТИНСКОТО лице на капитализма. САЩ през последните 25 години, когато си мислеха, че са единствените победители от Студената война, се превърнаха в ЧУДОВИЩНА империя на ЗЛОТО, която иска да завладее и унищожи света.

Фашисткото зло  се завръща в САЩ и Запада, наричайки себе си „либерализъм“ и „глобализъм“.  Поради простата причина, че единствената движеща сила при капитализма са парите и властта. Капиталистът няма друго верую освен парите в брой. И не го интересува броя на труповете, през които ще премине.

За пари и власт над света Транснационалните корпорации и Уолстрийтовските банкстери, които управляват САЩ се опитват да превърнат цяла Европа в джихадистка пустиня.

Фашистите бяха чудовища. Но не по-малки чудовища са  „либералните“ Съединени щати, които уж се биеха против Хитлер. Нека си спомним, че американския милитаризъм създаде  АТОМНИТЕ  БОМБИ  и най-безочливо и цинично ги хвърли над нищо неподозиращите и съвсем невинни хора от японските градове Хирошима и Нагасаки.

И отново на пътя на това ЗЛО  под  СЛЪНЦЕТО, наречено Запад и неговото хищническо желание да завладее света, се  ВЪЗПРАВЯ  мощна, славянска и православна Русия, защитаваща традиционните ценности на ЧОВЕЧЕСТВОТО.

РУСИЯ  отново е държавата, която застава начело на целия свят, за да сломи зловещата агресия на последните капиталисти, обладани от неистова жажда за пари и власт. Тази жажда унищожи мощната Римска империя.  Русия  унищожи жадната за пари и власт Наполеонова армия.  И хитлеристката военна машина, обхваната от манията за власт над света, бе разгромена от руската воинска доблест и човешка справедливост.

Сега са наред американските трансджендъри. Защото и те са обладани от страстта към пари и власт. И няма сила, която да спаси тяхната залязваща империя!

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Шизофреника малоумен Иво Македонски една седмица преди 9 май си е спрял нарочно хапчетата

  2. Ей, Пиночет, ти не беше ли Наполеон когато имаше само раздвоение на личността. Явно вървиш към много функционално разстройване на личността! Може би следващото ти писание ще бъде под името на Краля Слънце и Хитлер взети заедно

  3. трансджендъри – ,,трансполови личности са хора, чиято полова идентичност не отговаря на пола, който им е приписан при раждането[3]. Трансполовите хора могат да имат полова роля, противоположна на приписаната им при раждането, или да имат полова роля, която да не отговаря на бинарната полова система мъж-жена, като трети пол, интерсексуални, куиър хора.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *