Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!

Джеймс Карафано,  ръководител на американския научно-изследователски център в областта на международните отношения и националната сигурност и експерт по външна и отбранителна политика, в коментар за щатското онлайн издание „Нешънъл Интерест“,  признава, макар и завоалирано, че в битката с Русия, САЩ ГУБЯТ БАЛКАНИТЕ.

Карафано заявява в прав текст, че Балканите са площадка за „ненадеждни хора“, които трябва да бъдат озаптени от САЩ, преди да излязат извън контрол. А най-големи трудности Щатите изпитват в България, Сърбия и Македония. Там руското влияние, според американския експерт, е най-силно. Но Русия се намесвала активно и в други части на Балканите. Особено в Гърция, която също се оказала податлива на руското влияние.

Ако се замислим върху думите на Джеймс Карафано ще ни станат ясни няколко неща. Първо, че Съединените щати вече изпитват нарастващ страх, от факта, че почти всички държави на Балканите се изплъзват и бягат от Запада. Както и че всички искат да възстановят приятелските си отношения с Русия. Тоест влиянието на Русия на Балканите все повече се засилва, докато САЩ са едва ли не в отбрана и губят доверието и на народите, и на елитите в тези страни.

Показателен в това отношение е фактът, че няма премиер или президент в тези държави, който да е избран, ако не засвидетелства уважение към Русия и не декларира, че ще възстанови икономическите и политически връзки с Руската федерация.

Второ, Карафано счита, че  „ненадеждни хора“, които не са дорасли да приемат, че САЩ трябва да са хегемонът, който управлява еднолично света, са преди всичко славяните и православните християни на Балканите. Те са хората, които трябва да бъдат „спрени“, преди да излязат „извън контрол“. С други думи хората в България, Сърбия, Македония и Гърция са ВТОРО КАЧЕСТВО. Те трябва да бъдат държани изкъсо и да бъдат унищожавани при всяка възможност.

Затова, откак сме „съюзници“ с ЕС и НАТО българската икономика рухна, а България се напълни с всякакви секти, джамии, радикални ислямисти, с платени НПО-та, като най-добре платените сред тях са двете големи телевизии btv и nova.

Затова на Балканите и в Близкия Изток, чичковците от Запада непрекъснато разиграват джихадистката карта. Затова техни съюзници са ислямистите, муджахидините и прочие радикални мюсюлмани.

Именно САЩ и Запада от 25 години създават конфликти между християни и мюсюлмани. И се опитват да провокират война между Полумесеца и Кръста.

Впрочем Карафано не е прав само за едно. Влиянието на Русия нарасна не само на Балканите. И не само в България. Истината е, че вече мнозинството от хората в целия свят обичат Русия или имат положително отношение към славянския Богатир.

Дори Доналд Тръмп нямаше да бъде избран от американския народ за президент, ако не беше проглушил ушите на всички обикновени хора в Щатите, че той е бизнесмен. Че умее да прави изгодни сделки. И че ще се разбере с Путин и ще нормализира отношенията с Русия.

Каква обаче е причината тази огромна обич към Русия и нейния президент Владимир Путин да залива целия свят?

Ами всичко е много просто. Нека видим фактите. Те говорят сами за себе си. Най-напред Русия, по-точно Съветският съюз, разбирайки, че ядрената конфронтация със САЩ не може да продължава до безкрай, понеже всяка най-малка грешка може да се превърне в ядрен апокалипсис за целия свят… Та тази Русия, която беше ядрото на Съветския съюз, сложи оръжието на земята  преди 25 години и обяви на света, че иска мир и равноправно сътрудничество с всички народи.

Тоест Русия постъпи така, както го изискваше МОРАЛЪТ и ЧОВЕЧНОСТТА!

САЩ и Запада постъпиха по точно противоположния начин. Обявиха се за победители и еднолични господари. Влязоха в Русия и всички източноевропейски държави и започнаха да ги унищожават. Тотално и безпардонно. И напълно безсмислено.

Защото мизерията не ражда нищо друго освен протести и революции. И евроатлантическият Запад, в своята безкрайна АЛЧНОСТ, пожъна точно това. Ветрове и бури. Просто защото се опита да превърне страните в колонии. А народите в роби.

Съвременна Русия, под ръководството на Владимир Путин също постъпва МОРАЛНО, СПРАВЕДЛИВО И ЧОВЕЧНО. Защото харизматичният руски президент, както и цяла Русия търсят ПРИЯТЕЛИ. Създават връзки на взаимно уважение и доверие. Затова хората ги обичат. Затова, и поради още много други причини, и ние българите, обичаме своята славянска и православна посестрима Русия.

В същото време Запада вместо да разформирова загубилия всякаква цел и смисъл военен блок НАТО, започна да го придвижва все по-близо до границите на Русия. И да търси конфронтация и война. За да завладее и пороби народите.

Следователно евроатлантиците губят битката с Русия, защото навсякъде си създават ВРАГОВЕ. И най-вече в България.

Ако не проумее тази проста истина, сегашния щатски политически елит ще бъде изхвърлен от канавата на историята. И забравен завинаги.

А победител ще бъде Русия. И човечността, обичта и братството. А България винаги е била заедно със своята по-голяма сестра Русия.

Автор Иво Македонски Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

10 кометара за Балканите стават РУСКА ЗОНА на ВЛИЯНИЕ! А България – първата балканска държава в ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности!

 1. Стоян Верчев Отговор

  15.04.2017 в 16:19

  Тезите ви нямат покритие. Измислици от общ характер. Супер смешен и провокативен сайт!

 2. Иван Михаилов Отговор

  18.04.2017 в 14:44

  Son sonil Ivo Moskovski-Ruski!!!!!

 3. Анонимен Отговор

  18.04.2017 в 23:09

  ОБИКНОВЕН ТЪПАК

 4. Анонимен 1 Отговор

  19.04.2017 в 13:18

  Истината е тази, че докато бяхме с Русия
  т.е. с СССР, Българите живееха дори по-добре от самите руснаци, докато мексиканците които бяха под контрола на Америка, живееха стотици пъти по-зле от американците. Докато бяхме с руснаците, нямаше бездомни, болни и гладни по улиците, докато сега ги срещаш на всяка крачка. Но, това до голяма степен се дължеше и на самата система. Милиардерите, независимо от коя страна са, мислят преди всичко за собствения си джоб. Положението на България може да се подобри ако се присъединим към Русия, но дали ще се подобри положението на умиращите от глад. Дали тези които станаха милионери и милиардери за нула време като ограбиха страната доброволно, или чрез принуда ще върнат ограбеното на народа?

 5. Бай Иван Отговор

  19.04.2017 в 22:46

  Споделям повечето тези на автора с малки изключения. Истината е, че след 1989 г. и особенно след влизането ни в НАТО и ЕС, България изгуби и малкото национален суверенитет, а в замяна не получи нищо. Зная, че след тези мои твърдения ще скочат всички соросоиди да ме оборват, но обективната истина е само една. Тя показва, че България от почти 9 милиона население в 1989 г. е намаляла на под 6 милиона в момента. Още по-страшното е, че Родината е тотално циганизирана. По данни от просветния министър Игнатов (първото правителство на Борисов) през 2012 г. броя на първолаците етнически българчета се е изравнил с тези от малцинствата. (при това всички сме на ясно, че не всички циганчета постъпват в първи клас. Подобни данни могат да се видят и от статистиките за постъпващите млади хора на пазара на труда. България в момента е една деиндустриализирана страна, която е затънала в дългове.(особенно след 2009 г. ние задлъжняваме с бесни темпове.) Проблема е страшен, защото с тези тези заеми не се създава промишленост, а те се пилеят основно за безмислени проекти, основната цел на които е да се откраднат по по лесен начин по-голямата част от тях. Другия огромен проблем е банкрута на българската енергетика. България от енергиен център и основен производител на енергия в най-скоро време ще стане вносител на електроенергия. Спирането на четирите блока на АЕЦ Козлодуй нанесе смъртоносен удар на българската икономика, като я направи неконкурентно способна. Под натиска на САЩ и ЕС нашите предателски правителства се отказаха от строителството на АЕЦ Беляне, а по късно и от Южен поток с което забиха ножа в сърцето на България. След унищожаването на армията ни този проект щеше да защити страната ни от турските апетити и тя щеше да бъде охранявана, както от западните страни, които щяха да получават газ от Южен поток, така и от Русия. Само, че в еничарите в България за пореден път извършиха огромна услуга на Турция и сега след 2020 г. ще купуваме руски газ с турска надценка, а нашите транзитни газопроводи ще ръждясват в земята! Изреждането на предателствата на нашите управляващи няма край (последните са опитите им да заселят страната ни с мюсулмани сунити и предаването на националните ни богатства на чужди собственици, чрез новия закон за концесиите, приет в последния момент от предишния парламент! Най-тъжното и страшно е, че нашия наарод преизбра джелатите си за пореден път! Вече поне аз нямам надежда за България. Само Чудо може да ни спаси!!!

 6. Да здравствует Россия! Отговор

  28.04.2017 в 11:00

  Сензационная НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ!
  Совета на Федерации и Державната Дума, на свое извънредно совместно собрание снощи прие решение за това, с оглед подобряването на управлението, Русия да се раздели на две самостоятелни держави – Западна Русия и Източна Русия, като границата между двете ще минава по билото на планина Урал. Така Западна Русия ще бъде изцяло европейска страна, а Източна Русия – азиатска.
  Считается, че така ще се спрат и мащабните процесси и желания на стотици хиляди россияне да емигрират в други европейски держави и в частност в Европйески союз. Целият процес по разделение на двете держави ще продолжи около 2 години.
  За временна столица на Източна Русия определен гр. Новосибирск. Москва остава столица на Зап.Русия.
  До насрочването и провеждането на демократични избори в двете нови держави, Западна Русия ще се оглавява от Владимир Путин, а Източна Русия – от Дмитрий Медведев. Създаден е и Координационен съвет, който ще руководи процесите по разделянето, след което той ще продължи да функционира с цел по-доброто взаимодействие между двете големи държави.
  Беларус е изпратила официално искане да бъде присоединена към новосъздадената Западна Русия. Очаква се към новата европейска държава да изразят желанието си за присъединяване и Донецката НР, Луганската НР и Приднестровската молдовска република.
  Какво чакаме – сега е моментът да поискаме България да се присъедини към Западна Русия! Никой вече няма да може да се възпротиви с аргумента, че „Русия е незивилизована, азиатска страна“.

 7. Анонимен Отговор

  01.09.2017 в 23:40

  boje gospodi kolko e hubava tazi publikacia kak mnogo mi se iska da dojiveia tozi hubav mig blagodaria ti ivo ot sarce

 8. Анонимен Отговор

  29.03.2020 в 23:43

  ЩЕ. СЕ. РАДВАМЕ. ДА. ПОСР ЕЩНЕМ. СКОРО. ЧЕРВЕНАТА. АРМИЯ. ОСВОБОДИТЕЛКА. ИДВАЙТЕ. БРАТУШКИ. 95% БЪЛГАРСКИ. НАРОД. ВИ. ИСКАМЕ. НИКОГА. СЪС. НИКОГО. НЯМА. ДА. ВИ. ЗАМЕНИМ. ВЕЛИКИ. И. СВЯТИ. РУСКИ. БРАТЯ. ПО. КРЪВ. ВЯРА. И. ДУХ ОБИЧЯМЕ. ВИ. БРАТУШКИ

 9. ЧИТАТЕЛ Отговор

  10.06.2022 в 12:43

  Последния коментар е писан на 29.03.2020 в 23:43 ! Днес е 10.06.2022г. Статията отнася ли се за днешна дата, ако е така ЧУДЕСНА е !

 10. Ветър Ветров Отговор

  10.06.2022 в 15:05

  „Последния коментар е писан на 29.03.2020 в 23:43! Днес е 10.06.2022г.“ това си е жива коспирация :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *