Валери Симеонов Зловещо: ЩЕ РАЗМАЖА ПЛЕШИВИЯ ЧАЛГАР СЛАВИ! ЩЕ МУ БЛОКИРАМ РЕФЕРЕНДУМА! Виж Тук:

10

Новоизлюпеният вицепремиер Валери Симеонов още невлязъл в длъжност и скочи директно с бутонките на шоумена Слави Трифонов.

Още незатоплил креслото си, той хукна по телевизиите и започна да мята къчове и словесна помия срещу нахалството на Слави:

а/ да го споменава в предаването си

б/ да виси пред парламента и да иска депутатите да му разгледат референдума.

„Няма да гласуваме за никакъв референдум! Няма да играем по свирката на този мръсен чалгар Трифонов, който си вади парите от цинични песни и грозни политически скечове!“ – разлюти се и се разбесня Симеонов рано тази сутрин по Нова телевизия.

Не позволявам на Трифонов да застане срещу хора като мен и колегите ми, които с години са градили опит и име в политиката, да виси на стол в дъжда пред парламента и да ни поставя ултиматуми да му гледаме референдума! Няма да стане! Той излъга хората като си направи допитването по време на президентските избори!

Използва традиционно голямата активност при избора на държаве глава в България! На избирателите насила им бяха тикани в ръцете бюлетини за референдума! Те даже не знаеха за какво гласуват! Пускаха ги, без да са информирани!

Това беше служебна победа за чалгаря и не я признавам! Ако беше направил отделно референдумчето си, едва ли щеше някой да отиде да му гласува!

И на всичкото отгоре този човек има нахалството сега да се рови в мотела ми да брои военните вътре!

Ами има 15 войничета! Какво?! Да ги изгоня ли?! Храна им осигурявам. Фитнес, сауна им предлагам… И тръгнал Чалгаря да ми проверява сигнали, че имам още два хотела! Това на какво прилича!“, изстреля бесовската си тирада в сутрешния блок на Нова тв. новоизлюпения министър Валери Симеонов.

На нищо не прилича, господин Симеонов!

На нищо!

Вие явно се чувствате богопомазан и никой за нищо не трябва да рови около вас!

Вече сте вицепремиер и можете да лъжете още по-нагло хората в очите!

Никой на никого не е тикал бюлетини за референдума в ръцете. Напротив! Имаше оплакване от много хора, че членовете на избирателните комисии ги дават само при поискване от гласоподавателите и то неохотно. А истината е, че на президентските избори имаше толкова висока активност точно заради допитването.

В референдума на Слави българите най-сетне съзряха шанс да скочат срещу статуквото и да ви изметат от парламента вас, вечните политици-фурнаджийски лопати, крадци и далавераджии. Народът ясно каза – мажоритарни избори и един лев субсидии!

Ясно е защо сега виете на умряло, господин вицепремиер по демографските въпроси!

Защото ако има мажоритарни избори, вие и псевдопатриотичната ви пасмина няма да помиришете парламент, камо ли правителство!

В този ред на мисли един страничен въпрос и от нас Skandalno.net: Колко души пуснаха преференция за вас на сегашните избори?

Май нито един! Иначе щяхте да се тупате в гърдите и да опищите телевизиите с радостно-дивашки патриотарски викове.

Няма да гласувате за референдума?

Ами шефа ви, Борисов, какво ще каже, патриотарски марионетки нещастни? Нали той е за? Нали вие му подарихте цялата власт, като се задоволихте с по едно декоративно постче?

Или сега с Бащицата ще го играете на доброто и лошото ченге?

Тогава ще стане още по-прозрачна постановката ви и страхът, който ви тресе съвсем непатритично.

Но щом пък Слави толкова много ви пречи, щом е „мръсен чалгар“ и „манипулатор“, защо не си спретнете с него един дуел по мъжки?

Той обяви концерт в зала „Армеец“ и билетите свършиха точно за 20 минути. Обяви втори за  разочарованите и билетите пак бяха изкупени за по-малко от час, а на черно стигнаха 200 лева бройката.

Предлагаме и вий да направите същото.

Да обявите, че ще изнасяте лекция по патриотизъм в „Театър 199“.

Хайде на бас, че и девет души няма да си купят билети!

Не бъркайте, господин вицепремиер, собственото си его с обичта и уважението на народа. Както и с патриотизма.

И не ръсете обиди срещу народа, който е гласувал.

Не за вас, а за референдум!

Този народ не е нито толкова прост, нито толкова неориентиран, нито толкова манипулиран.

Той просто ви мрази!

И вие го знаете! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

10 КОМЕНТАРИ

 1. Станислава хубава статия, но струва ми се че нещо липсва !
  Народният гняв който е прекалено толерантен към ПолитБорисивата сган!
  Тоя нещастен Симеонов с какво прави си позволява да ме обижда !
  Не само мен и всички останали родом сънародници!
  Тук писмено заявявам че ще се върнем в подкрепа на инициативния комитет на референдума от 7/8ми !
  И ако не съме всички фенове на Слави като Шоу Мен , то Аз , лично вече съм му такъв като родолюбец !
  А на Симеонов му обещавам да съм сред първите които ще го линчуват за това изказване !
  Долен изоид Антихрист пробългарски , цървул !

  Нещастен психопад

 2. Днес гледах в сутрешния блок на Нова разговора с Валери Симеонов. Заболя ме главата от злобата му, която се излъчва от междувеждието му, после дори от телевизора. Дори и не съм 100% фен на Слави, но това не значи че ще се възхитя от злобното патриотарство на В. Симеонов, В. Сидеров и К. Каракачанов. Боже, опази България от такива мизантропи и лъжепатриоти! Не ми се ще някой ден моите внуци да учат по история за „патриотичното управление“ на това правителство с тези лица, които може и за „будители“ да бъдат канонизирани. Позор!

 3. Страшно е когато простотията е облечена във власт.Много станаха вече.Българи,защо допуснахте това?

 4. Оставка веднага! Вицепремиер няма право да говори така. Не се намира на улицата, в кръчмата, или в скапаната си кабеларка! ВЪН!

 5. Нагло и просто парвеню! А в страната на Референдумите Швейцария няма прагове за валидност! Колкото гласуват, толкова. Референдума е задължителен и шикалкавене е невъзможно!

 6. На всички вас ще отговоря така – ДА СТЕ МИСЛИЛИ КОГАТО ГЛАСУВАХТЕ! Борисов Ви даде два пъти шанс, ако нещо не ви харесва да го поправите, така, че сега не ревете. Относно Слави, тоя е психопат и след като му се разклати предаването не му остава нищо друго освен да се изявява по този начин за да може да влезе в политиката уж под натиск от хората който го подкрепят на протеста. Да сте го чули да се гаври с президента, ми нееееееее, а защо ли питам аз???? Отговора е в някой бивши служителки на 7/8 сега президентши или както се казва не знам не съм богопомазан и съм неук.

 7. Слави никога няма да влезе в политиката. Ще им лази по нервите отвън! А дали е изчерпан – вижте му концертите. И Мадона да дойде, няма да може да събере толкова хора.
  Народът го обича!

 8. Патриот е – душа дава

  за наука, за свобода;

  но не свойта душа, братя,

  а душата на народа!

  И секиму добро струва,

  само, знайте, за парата,

  като човек – що да прави?

  продава си и душата.

  И е добър християнин:

  не пропуща литургия;

  но и в черква за туй ходи,

  че черквата й търговия!

  И секиму добро струва,

  само, знайте, за парата,

  като човек – що да прави?

  залага си и жената.

  И е човек с добро сърце:

  не оставя сиромаси;

  но не той вас, братя, храни,

  а вий него със трудът си!

  И секиму добро струва,

  само, знайте, за парата,

  като човек – що да прави?

  изяда си и месата.

 9. Боже… тоя не го ли е срам изобщо да се обажда. Като го знам и как събра подписите за партията си (с изнудване персонала на тв скат: „ако всеки от вас не ми докара по 20 подписа няма да му дам заплата“. Как ги осигуряваше на минималната заплата (докато не разбра че влиза в политиката) и крадеше по този начин пт държавата. А сега тръгнал на патриот да се прави….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *