Николета Чете Морал на „Малките Котета“, които й Отнели Божинов! Виж Тук:

nikoleta-lozanovaНиколета Лозанова е бясна и  не може да се примири, че бившият й съпруг Валери Божинов не само спи с други жени, но и ги сменя като носни кърпички.

И не само ги сменя, но и цяла България научава за подвизите му. Откакто в  публичното пространство се появи се*с чатът между него и палавата студентка, която той наричаше „малко коте“, Лозанова буквално не е на себе си от унижение. Тя очакваше Валери да се бори за нея, да страда, да допълзи на четири крака и да поиска да се върне в леглото й, но вместо това той отвори широко вратата на спалнята си за всички девойки, които го пожелаят. И даже е готов да плати билетите им до Белград.

„Изобщо не уважавам разни малки момиченца, които стоят в общежитието си в Студентски град и гледат към центъра на София със замечтани погледи! И са готови да се продадат за едно уиски, или за малко внимание.

Непонятно ми е тяхното маниакално желание да станат известни на всяка цена и с всички средства. Не разбирам защо си пускат сами чатовете с Валери?! Може би, за да си вдигнат цената и да се котират по-добре на пазара? Пък и да я вдигигнат с колко ще е? Най-много с левче!

valeri_koteta

Не ме вълнува, че спят с моя мъж. Ако смятат, че така ще ме ядосат, сбъркали са. Той се излага, него излагат, не мен. Той ги ползва като евтини играчки за една нощ, а те се гордеят с това. Трябва да се засрамят. И те! И той!“.

Николета явно е станала голяма моралистка, но очевидно също така е забравила собственото си минало, когато забиваше футболисти по заведенията с цел да стане известна.

Но времената се менят.

Сега други търсят известност  по същия начин, като нея. Явно застаряващата плеймейтка просто ревнува и завижда на новото бг. поколение златотърсачки!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *