Бащата на Крисия ще я варди с пушка! Виж Тук:

КрисияБащата на Крисия смята да си купи пушка, за да я опазва от момчетата.

Това заяви през смях Марин Тодоров  и обяви, че негови приятели го посъветвали повече да пази малката красавица. На 1 юни малкото дарование навърши 12 години и вече не е невръстно момиченце. Тя отдавна има фенове-момчета, които вече запознали да й правят по-сериозни комплименти и да й се обясняват в любов.

Засега откритието на Слави все още не може да се почувства като девойка, радва се на детски подаръци и дори искала да духне една свещ на тортата, вместо 12, понеже й се струвало по-стилно, пък и така давала знак, че не иска да пораства.

Тя не иска, но времето си върви и няма как да си остане малката чаровна сладурана, казва баща й, който й организира суперпарти за рождения ден. Той я зарадва с 300 разноцветни балона с хелий, а след това и със заря. Ракетите озариха целия Разград и малката се почувства като принцеса.

Вече обаче си личи женската й суета. Тя подбира внимателно тоалетите си, не ходи с детски роклички и е започнала да си пада по герданчетата и синджирчетата.  Въпрос на време е да ми поиска чисто женски подарък, казва баща й

Цялото семейство и много техни приятели отпразнуваха събитието в ресторант в града.

Крисия получи поздрави и цветя от Бенда, лично от Слави, от близнаците Хасан и Ибрахим и от много други музиканти, с които е работила.

Крисия има намерение да продължи да работи със Слави, нищо че вече не е онова фъстъче, което той се навеждаше да види на сцената. Освен това има и предложения за албум.

Най-важно е да завърши образованието си, а кариерата ще я развива паралелно, казаха близките й.

Засега Крисия е частна ученичка, успява да съвмести кариерата си с ученето, но всички около нея тръпнат дали ще е толкова мотивирана и когато се замомее.  

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vGHIEXgSyIQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *