Вижте кой е Тайния Любовник на Михаела Филева!

mihaela_filevaМихаела Филева се отдала на тайна афера с Графа, говори се упорито в музикалната гилдия.

Двамата певци отдавна имали по-специално отношение един към друг, макар че се представят единствено за добри колеги.

Дългокраката  певица запленила  Владимир Ампов – Графа още по време на първото издание на  „Х Фактор“ през 2011 година. Тогава тя отпадна още в началото на шоуто, но бе забелязана от Графа и подписа договор с продуцентската му компания. Още тогава искрата между двамата пламнала, обаче певицата била прекалено млада и невинна и не можела да си помисли дори за флирт, камо ли за връзка. Тя боготворяла наставника си, а той пък не искал да я плаши и не насилвал отношенията им.

Постепенно обаче двамата се сближавали, тръгнали заедно по турнета и искрата пламнала в буен огън.

Връзката не била характерна за никой от тях. Михаела е от семейство на разведени родители и принципите й са да няма никакви закачки с женени мъже. Друга жена отмъкнала баща й от мама докато била малка и Михаела израснала без него.

grafa_fileva

Графа също не си пада по изневерите, той не е кръшкач и живее в пълна идилия със съпругата си Мария и двете си деца.

Но в случая любовта към младата и сексапилна Филева се оказала по-силна от принципите му. Двамата започнали да се срещат при пълна дискретност, за да не нараняват хората около тях.

Връзката им е обречена и те го знаят, но не могат все още да й сложат край. Говори се, че Графа уредил любимата си като жури в „България търси талант“. Включвал я и в различни проекти и затова кариерата й избуя толкова бързо.

Мишето не искала нищо от него, не настоявала за развод, но й било приятно, че толкова известен мъж буквално вехне от любов по нея.

Михаела изместила от сърцето на Влади Мария Илиева, с която той преди време имаше краткотрайна афера, но и до днес двамата отричат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/L2yQsEBJXiY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *