Шок! Михаела Филева и Били Хлапето сгащени от полицията заради крадена кола

Михаела БилиМихаела Филева и Билян Моллов – Били Хлапето били задържани от полицията  Слънчев бряг. Това станало преди седмица, но случаят бил пазен  в  тайна по заповед на висши бургаски полицаи.

Двамата пътували за участие на концерт във Варна, но малко преди Слънчев бряг били спрени за проверка.  „Мерцедес“-ът е на Моллов, но в полицейските регистри  имало данни, че возилото е използвано от автокрадци. Имало дори видеомателиали, че същият „Мерцедес“ със същия  регистрационен номер бил засечен  по време на кражби на луксозни БМВ-та.

Кражбите били извършени  в София и Пловдив. По оперативни данни в Мерцедеса стояли помагачи на крадците, които  наблюдавали района дали е чист и дали няма да  се появят ченгета. Тъй като нямало друга логика колата да се намира в близост и до двете престъпления, тя била  заведена в регистър на МВР за автомобили, които са  „присъствали на местопрестъпления“.  Имало и  оперативни данни, че крадците, които са ползвали колата, са били подчинени на известния автоджамбаз Николай Сакалиев – Каската.

Михаела Филева и Били Хлапето били арестувани и разпитвани  полицейското управление в Слънчев бряг цели четири часа и разпитвани от униформените. Те без малко не изтървали участието си във Варна, докато обяснявали, че не са крали БВМ-та и даже не са се намирали в Пловдив, когато поредното било задигнато.

По време на разпита и след издирвателни  дейности се оказало се, че  Мерцедесън на Били Хлепето бил напълно клониран от апашите, за да могат да имат пълно алиби и да топнат певеца при нужда. За щастие към двамата певци няма повдигнати обвинения и те продължили макар и със закъснение пътя си към Варна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *