Трогателно! Семейство организира сватбен танц на умиращата си от рак петгодишна дъщеря

болно дете5-годишната Лила Ской от Орегон преживя целия си бъдещ живот само за един ден.

Момиченцето си отива от неизлечима форма на рак, затова родителите му  решили да подготвят невиждана досега изненада за нейния последен рожден ден. Петгодишния.

Лила е болна от три години,  преживяла е девет операции, но медицината вече не може да направи нищо за нея, а ново лечение крехкото й телце няма да издържи. Лекарите били откровени и признали, че на момиченцето му остава съвсем малко живот и никога няма да отпразнува шестия си рожден ден. Тогава родителите  поканили по интернет хора от цял свят да присъстват на  нейния празник и да го направят незабравим.

Със свити сърца майката и бащата разбрали, че тя няма да доживее абитуриентския си бал, нито пък сватбата си, затова организирали цели три представления за  рождения й ден. Първото било да е принцеса и да поиграе с други деца, облечени като принцесите на Дисни. След това я извели от къщи и я изпатили на бал до двора с разкошна абитуриентска  рокля, а накрая я пременили като булка  и тя изтанцува сватбения си танц с баща си. Стотици откликнали на поканата по интернет и се включили в празника на Лила с една едничка цел да я ободрят, да я зарадват и  да я накарат да се усмихне щастливо.

Умореното дете заспало наистина с усмивка, а родителите му се обляли в сълзи, след като изпратили и последния гост. Тя изживя неща, които реално никога няма да изживее, коментира тъжният баща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *