Михаела Филева се размина на косъм от две катастрофи

МихаелаМихаела Филева се размина на два пъти на косъм от тежки катастрофи, съобщи самата тя. Певицата спукала една и съща гума на едно и също място два пъти по време на турнето на The Voice of Summer Tour 2014.

Първият път гумата „гръмнала“ на магистрала „Тракия“ на път за  концерта в Пловдив, а втория път пак на същата магистрала, но на пътя  за Бургас.

Изпълнителката шофирала  сама и твърди, че буквално не можела  да повярва на лошия си късмет, който явно я преследва по пътищата на страната. За щастие тя била хладнокръвно момиче,  не се панирала и двата пъти, а умело  овладяла автомобила, който започнал да залита и да се отклонява настрани.

Добре,  че не стана нещо много по-сериозно и се разминахме само с уплаха. Аз бях на волана, но се  радвам, че Вензи  беше с мен, за да смени майсторски гумите и да ме утеши и успокои.  Втория път до нас даже спря и  патрулка, за да провери дали наистина сме добре и да ни предложи помощ. Наистина много мило от тяхна страна, разказва певицата.

Тя тръгна на турне без партньора си по танци Светльо, с когото имаха кратка връзка, но той й кръшна за малко. Михаела го отряза веднага и в момента танцьорът й изпраща любовни смс-и, а тя не му обръща никакво внимание и си прекарва с приятели на морето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *