Ася Капчикова реши да Дои Крави, вместо да се Излежава във „ВИП Брадър! Виж Тук:

Ася черноАся Капчикова е отказала на Нико Тупарев да участва във „ВИП Брадър“ и си избрала  „Фермата“.

Гаджето на Криско предпочитало да копае, да дои крави и да рине мръсотията на село, вместо да влезе в луксозния затвор на Къщата за два месеца, където непрекъснато да изпада в конфликтни ситуации.

Иван и Андрей и Нико Тупарев упорито се бореха кой да вземе  плеймейтката и непрекъснато вдигаха хонорара й. Където и да отиде, тя ще вдигне рейтинга на предаването, защото е напориста, находчива и не си оставя магарето в калта.

Г-це Капчикова дълго обмисляла двата варианта и накрая взела решение, игнорирайки парите. От двете телевизии й предлагали горе-долу еднакви суми, като непрекъснато ги увеличавали, за да надцакат конкуренцията.

Ася обаче не била сигурна дали ще се справи с дразнителите в Брадъра. Тя изгледала няколко сезона и се ужасила колко злъчни и гадни могат да бъдат съквартирантите, как по цял ден кроят сплетни и заговори и непрекъснато говорят зад гърба на останалите.

Знаела си, че е кибритлийка и рано или късно ще си отвори устата и ще изпадне в конфликт с другите. Тя не е човек, който умее да си мълчи. И се страхувала, че тази черта на характера й, както и острия й език могат да я изложат. „Ще ме вбесят и ще ги направя на салата“, признавала пред приятелки тя.

От друга страна във „Фермата“ нямало да има време за конфликти. Там се трудят от сутрин до здрач, уморени са и за сплетни не им остават сили.

Ася не се страхувала от тежкия труд, тя е от Девин и земеделската работа не й е чужда.

Затова предпочела да живее в мизерия, да копае, да дои кози и крави – само и само да не се изложи!

Криско останал малко учуден от избора й, но го одобрил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1AZRa0SzCus

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *