Николета си накупи парцалки за 50 бона

Николета задник
Защо са й на Николета дрехи, когато предимно се снима така?

Николета Лозанова се похвали с нов гардероб за есента.

Тя метнала 50 бона за различни модерни и скъпи парцали в известния бутик на Филип Плейн.

При това била много бърза и буквално сваляла тоалетите от закачалките, без да си дава много зор да ги мери. Знаела кой размер как ще й стои, което означава, че и друг път е върлувала в магазина.

Лозанова обожава да демонстрира гардероба си и дори едни гащи да си купи, те намират подобаващо място я в медиите, а в собствения й фейсбук профил.

Тя не се принизява да носи обикновени дрехи, а само маркови. И то само на известни дизайнери. Дори да се облече небрежно, на гърба й висят поне 4 бона, тъй като небрежността е търсена съзнателно и понякога струва повече от истински творческия модел.

Обувките на застаряващата плеймейтка са минимум по 2 000 лева чифта, а за останалите аксесоари ние от Skandalno.net дори не се наемаме да изчислим сумата.

Клюката носи, че Лозанова е била еднократно гадже на Филип Плейн и част от дрешките е напазарувала с намаление. Но колкото и да е щедър към нея, все пак Николета платила 50 бона за целия си гардероб.

Всички се питат откъде мургавата моделка има толкова пари, та само за дрехи пръска колосални суми. Вече няма богат съпруг, който да я издържа, а заплатата й в Би Ти Ви не е чак толкова висока, че да си позволи подобна екстравагатност. Вярно е, че най-хищно обра Валери до шушка, но въпреки всичко пилее с такъв размах, че колкото и да го е одрала, парите все ще свършат. Освен това цяло лято не се спря и обиколи доста екзотични дестинации.

На всичкото отгоре Николета сменила гардероба и на щерка си Никол и й накупила костюмчета и роклички за 8 хиляди евро, защото и детето й се облича по последна мода.

Такива пари идват само от богат любовник. Само че кой е той, питат се интересуващи се от личния й живот фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *