Ловецът на бежанци Динко Отряза „ВИП Брадър“! Вижте Защо:

ДинкоДинко от Ямбол отказа сериозната сума от 150 бона хонорар, за да влезе във ВИП Брадър.

Ловецът на бежанци, който е на гребена на славата, откакто сам натръшка няколко мигранти и ги предаде на полицията разказа, че преговорите с продуцентите на напудреното предаване минали успешно, той се съгласил да влезе, но когато се стигнало до парафиране на сделката и прочел договора си, изведнъж отказал.

Не е ясно кои клаузи са го стреснали, но Динко внезапно обяви, че продуцентите не са мъжкари и гледат да направят хората в Къщата за смях.  Затова и решил да не влиза.

Аз им казах с какво не съм съгласен, но те не пожелаха да го променят, коментира Динко.

В същото време от другото хитово риалити шоу  „Фермата“ му предложили същите пари и той бил по-склонен да влезе там. В аграрното предаване условията на живот били по-трудни, но пък никой не бил задължен да разказва историята си и да изпее и майчиното си мляко.

Като предаване е по-смислено и по-хубаво, похвали ги Динко. Ако влезе във „Фермата“, там той ще се състезава рамо до рамо с Елен Колева, Калин Терзийски, Софи Маринова и Гринго.

Зрители обаче недоумяват какво толкова скришно има в живота на Динко, та се е стреснал от Брадъра. Той явно е наясно, че цялото му минало ще бъде разровено и изкарано на показ и явно има нещо, което не иска да става достояние на широката публика.

Други пък си задават въпроса какъв ВИП е мъжът, който залови бежанците и по тази логика защо не вкарат в Къщата всички гранични полицаи.

Човекът си е за „Фермата“-  да си копае на воля, да издува мускули и да се прави на голямата работа. Във „ВИП Брадър“ ще изглежда нелеп и смушун, категорични са зрителите.

Някои са и учудени, защото снимките на „Фермата“ би трябвало вече да са стартирали, а Динко още тича по вестниците и дава интервюта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Правилно. Какъв вип е тоя селянин? Мястото му е да копае и да надува мускули във фермата

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *