Борисов бодро: Ще строим АЕЦ Белене! Русия озадачена: Няма такова нещо! Виж Тук:

БокоПремиерът се появи днес на редовното си телевизионно интервю, преди да отиде да лови сафрид край Варна.

За да не го забравят зрителите, той се изказа по всички наболели въпроси в страната, като успя да хвърли в тъч дори водещия Виктор Николаев.

„Абе, не ме питайте дали ще се кандидатирам за президент! Последната ми мисъл е тази! Имам много други неща, за които да мисля, а всички ги интересува ще ставам ли президент, няма ли да ставам… Ми не съм мислил, не ми е до това. Виждате колко бързо се променят нещата около нас: До вчера Турция искаше да правим общ черноморски флот, сега се изметна и не иска и да чуе след разговора с Путин! Отделно трябва да увеличим охраната на границата, за да не тръгнат бежанците към нас…

Вие ГЕРБ не я мислете! Ние сме силни, можем да извадим силен кандидат, а щом опозицията се е обединила и изкарва единна кандидатура – това не ни плаши.  Ние сме доказали, че работим еднакво добре и във властта и като опозиция“, удари се в гърдите Борисов.

Което беше първият намек на управляващата партия, че се готви да губи президентските избори. А след това по стар сценарий ГЕРБ ще вдигнат „умните и красивите“, ще започнат безкрайни улични циркови протести и ще свалят служебното правителство, каквото се очаква да дойде при евентуална загуба на ГЕРБ на президентските избори.

Лошата новина за хората на Борисов обаче е, че няма кой да плати на умните, красивите и ранобудните, защото всичките им пари ще отидат за купуване на гласове, а „Америка за България“ и останалите соросоидни организации вече не са така щедри към ГЕРБ.

Борисов хвърли още една бомба, като заяви, че АЕЦ „Белене“ ще се строи. „Имаме два реактора, имаме сума ти хвърлени пари там, срамота ще е да изоставим започнатото“, каза смело и безотговорно той.

А, стига бе!

Нали това беше една локва, в която са заровени едни пари?

Нали комунистите ги бяха заровили там, а лично Бойко се заричаше, че ГЕРБ никога няма да се докосне до този мръсен проект?

Какво е това ново салтомортале, от което на народа му се завива свят?

Ще строим, няма да строим, ще се сърдим на Русия, няма да се сърдим…

Ще отстояваме европейските ценности, но ще си говорим тайно по телефона с Путин.

Междувременно от руското посолство казаха, че в Москва няма писмено искане от правителството на Борисов за строежа на „Южен поток“ през България.

Тоест, и предишното изхвърляне на премиера ни слънце се оказа пълна лъжа.

Сега новата лъжа е за АЕЦ „Белене“, защото макар и късно, ГЕРБ се сети, че българите са русофили и с русофобска политика нищо няма да постигнат.

Обаче с лъжи ще постигнат още по-малко.

Стига заблудените овце да не се вържат на лъжите на лунатика Борисов пак! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *