Ники Михайлов бил заклет женомразец! Вижте защо:

ники-михайловВратарят на националния отбор по футбол Ники Михайлов израснал като женомразец.

Колкото и невероятно да звучи, в юношеските си години сегашният сваляч дружал само с момчета и буквално ненавиждал момичетата.

Причината била собствената му майка, която го зарязала едва петгодишен и се залюбила с футболист от „Левски“. Та накичила с големи рога баща му, след което духнала с любимия си и оставила него и сестра му да ги възпитава татко им. Последвал грозен развод, а децата се почувствали излишни и необичани.

Обич и топлина успяла да им даде новата съпруга на Боби Михайлов – грацията Мария Петрова. Процесът обаче бил бавен, в началото хлапетата не й се доверявали, смятали, че и тя ще изчезне и ще ги изостави. После я приели, но Ники никога не забравил предателството на майка си. И от дете смятал, че жените лъжат и не били достойни за уважение.

В момента отношенията между биологичната майка и сина все още са ледени. Двамата си говорят по телефона само за празници и то формално, а Михайлов категорично отказва да отиде в САЩ да я види. Тя пак е разведена с голямата си любов, футболиста от „Левски“, но няма очи да се върне и да погледне децата си в очите.

Едва като поотраснал Ники открил, че жените не са толкова лоши, особено когато ги ползваш временно. Той навъртя десетки красавици в любовното си тефтерче, но явно има страх от обвързване, защото когато се приближи звънът на сватбени камбани, си плюе на петите и бяга.

Точно това било причината на два пъти да се раздели с Алисия. Тя искала семейство и деца, а той искал деца, но не и обвързване.

Страхувал се да не го изоставят и пръв биел отбой, ако усети, че нещата не вървят.

Единствената му любов, която изобщо не го предава, са скъпите му коли. Той има цяла колекция и никога не би ги изоставил, а те него още повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *