Бръмчалката Камелия изостави щерката на Данчето Христова!

Камелия и ИванаЩерката на Йорданка Христова – Ивана, преживява жесток  удар.

Дни преди дядо й да почине, гаджето й  Камелия я зарязала неочаквано и брутално. Дори не намерила за необходимо да й обясни защо, а само й написала бележка, че се изнася.

Ками е свикнала да живее нашироко и да я издържат, а Ивана я накарала да работи. Това много засегнало користолюбивата лепка, която търси само материални облаги от връзките си.

Търканията им започнали заради общото им заведение – „Девет“, което откриха преди около година. Дъщерята на Йорданка вложи в бутиковото кафе всичките си средства и старание и го направи много уютно, сложи по-атрактивни цени и разчиташе на голям оборот и печалби. Въпреки че заведението се намира в центъра на столицата, работата не вървяла. Там започнали да се събират лесбийки, смятащи, че това е техен клуб и обикновените клиенти започнали да отбягват кафенето, за да не ги вземат за обратни. Освен това не им харесвали ласките, които другите посетителки си разменяли открито.

Постепенно славата на „Девет“ се разнесла като място, в което се събират почитателки на Сафо и клиентелата се разбягала, останали само мъжкараните.

Камелия не можела да се примири, че заведението върви към фалит, а самата тя не получава пари с шепи, каквато била целта й. Натискала Ивана да взима заеми от майка си, но тя била непреклонна и искала двете да се оправят сами.

Накрая Ками събрала всички подаръци, които Ивана й била купила и отпрашила в неизвестна посока.

Или е забила нещо по-богато в кафенето, или е решила да мине на мъже, които явно са по-щедри от жените.

По същия начин тя постъпи и с Люси Дяковска, когато й дойде до гуша да работи в общото им заведение.

Ивана била съкрушена, а няколко дни по-късно починал и дядо й, който тя много обичала и който й дал благословията си да живее така, както иска. И й простил необяснимата за него се*суална ориентация.

Йорданка Христова всячески се опитвала да утеши разстроената си щерка, дори й обещала да я заведе в Куба, но Ивана засега била неутешима.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *