Нагли крадци обраха Преслава в Сънито! Вижте какво й взеха

ПреславаКрадци обраха колата на Преслава в Слънчев бряг.

Те разбили стъклото на луксозния й  Мерцедес SLK и отмъкнали единственото ценно нещо от жабката – няколко банкноти на обща стойност 90 лева.

Певицата била на участие и когато излязла от клуба, вече се зазорявало. Веднага като видяла разбитото си стъкло се обадила на полицията. Не ми е за 90 лева, но ми е противно да ми пипат вещите и не искам никой да остане ненаказан, щом е избрал да не работи, а да краде, заявила на полицаите Преси.

Те съставили протокол, но едва ли ще хванат извършителите. Всеки ден на територията на комплекса стават десетки кражби.

Певицата била паркирала колата в свободна зона, а не на охраняемия паркинг пред клуба, защото нямало място, пък и не искала да се нахвърлят върху нея за автографи още от входа. Смятала да влезе инкогнито и оставила колата си отзад, спокойна, защото има автокаско. Тя не знаела, че там няма камери и обирджиите не могат да бъдат засечени.

Въпреки че била уморена, тя дала показания пред полицаите, даже и автографи им написала. От своя страна те я закарали до хотела и извикали майстори да й вземат колата и да сложат ново стъкло.

Кражбата едва ли ще бъде разкрита, но Преси била бясна, че са посегнали на скъпия й мерцедес заради някакви си 90 лева, която държала в него за всеки случай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *