Росица Кирилова каза НЕ на ВИП Брадър: Вижте каква е тайната, която крие :

РосиPocи Kиpилoвa тотално отряза предложението на Нико Туперав да влезе във ВИП Брадър.

Вина за това имат колегите й от „Ритон“, които буквално са я докарали до стрес и страх. Катя и Здравко толкова време се дъвкаха и подиграваха с Кичка Бодурова, че накрая и тримата станаха за смях. Зрителите започнаха да ги възприемат като свадливи и злобни чичковци и лелки, а това донякъде се отрази и на кариерата им, освен че им срути авторитета.

Ако започнем така да се излагаме всички колеги, ще бъде пълен срам за гилдията, казва Роси, която ако не беше гледала предишния сезон, можеше и да се навие да влезе. И не само да влезе, но и да победи, защото е мила, неконфликтна, винаги усмихната и зрителите пазят само топли спомени за момичето, което върви босо по асфалта.

Роси КириловаСега обаче тя се страхува, че ще стане за смях, защото продуцентите няма да се сдържат и ще се разровят в най-голямата й болка – липсата на дете.  За разлика от Катя от „Ритон“, Роси винаги е искала дете и дълги години с мъжа й Георги не спрели да опитват да си имат, но не успели. Причината била в някой от двамата, но те никога не издадоха кой от тях е виновният. Останаха си без дете и това е мъката им, която не искат да развяват пред цяла България.

Докато за Катя се говорят различни неща и преобладават слуховете, че семейството е поставило кариерата си на първо място и не е искало да се разсейва с деца, то при Росица нещата били обратни.

Когато разбрала, че няма да стане майка, тя преместила любовта си към животните. Грижи се за тях и води предаване на тема домашни любимци, в което дава ценни съвети и така се чувства полезна.

Приятели на певицата приветствали решението й да не се излага в луксозния затвор и да не се оставя да чоплят в раните й. Хонорарът няма значение, важното е да не хабиш нерви заради някакви пари, заявили й категорично те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *