Шок! Антония Петрова прати мъжа си в болница заради се*с

Антония АлександърНякои жени са ненаситни в леглото, а Антония Петрова в това отношение е истинска фурия.

Тя винаги измисля нестандартни забавления и заигравки, за да държи мъжа си близо до себе си и двамата да се радват на взаимна наслада. Преди време в свое интервю Антония призна, че отношенията им в леглото са много палави и много пълноценни, а двамата почти нямали задръжки.

Мис България била основният двигател в креватните забавления, тя измисляла сценките и позите, като се явявала ту в ролята на изкусителка, ту на гейша.

Преди месец обаче малко попрекалила и любимият й вместо до екстаз, стигнал до болница. Причината била, че тя вкарала ново подобрение – нов вид виагра. От приятелки чула, че мъжете стават тигри в леглото от вълшебното хапче, а после се чувстват много доволни. Затова не се поколебала и го накарала за изпие едно, което специално поръчала по интернет. Тя взела цяла опаковка с надеждата за приключения, но още при първото хапченце, Бередин сдал багажа!!!

Първо почувствал болки в гърба и ставите, после му се завил свят, вдигнал кръвно, а като за капак започнал и да киха. Тогава двамата се сетили да разгледат листовката и там намерили част от симптомите като странични ефекти.

Вместо да се втурнат към леглото, те потеглили презглава към болницата. Бизнесменът бил съвестно прегледан и посъветван да не си прави експерименти с подобни хапове.

Някои от симптомите наподобявали грипно състояние, но ги стреснало високото му кръвно.

Медиците обяснили на двойката, че купената от тях виагра е фалшива и ги посъветвали да търсят други подобрители на интимния си живот, без да прибягват толкова рано до такива драстични методи.

Преди време Бередин пак попадна в болница, когато след бурен се*с сеанс с Антония си изкълчи крака. Позата, която двамата приложили, все още обаче остава загадка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *