Орлин Павлов Опасно Близък със Съпругата на свой приятел! Вижте Коя е Тя:

Според останалите актьори отношенията им преминали от дружески в по-интимни и това създавало огромни проблеми на целия екип. Конфузната ситуация побърквала от ревност…
ОрлинСлед като цели четири години играха ролята на щастливи младоженци  бракът на Ники Илиев и Саня Борисова сериозно се е разклатил.

Двамата са готови да си скубят косите и се гледат на кръв заради снимките на новия филм на Ники – „Нокаут“. Не минавал ден без грандиозен скандал на снимачната площадка. Орлин Павлов, който също има роля във филма, утешавал ту приятеля си, ту жена му, а накрая прехвърлил утешенията само върху Саня, която плачела на рамото му, а той я милвал разбиращо.

Според останалите актьори отношенията им преминали от дружески в по-интимни и това създавало огромни проблеми на целия екип. Конфузната ситуация побърквала от ревност Ники и той непрекъснато следял съпругата си, което ставало повод за нови скандали.

От своя страна Саня се държала като примадона и късала нервите на останалите.

Например внезапно развила фобия от насекоми и микроби, с което забавила снимките с два дни, докато напръскат и обезпаразитят мястото за снимки и отделно изтребят всяка една гадинка. Саня категорично отказвала да легне в тревата при мисълта, че може да бъде налазена от някоя твар или не дай Боже, ухапана от кърлеж. Продукцията непрекъснато била на червено и трупала загуби от капризите й. А когато нервите на Ники се опъвали до крайност и ревнел срещу й като лъв, тя търсела утеха при Орлин.

орлин-саня

Павлов я хващал под ръка и двамата отивали на разходка или на кафе, докато страстите се поуталожат.

Ако беше взел Памела Андерсън, по-евтино щеше да му излезе, говорят актьори зад гърба на Илиев. Тая негова съпруга не само му пили нервите, но и ще го разори, говорят от екипа. Тя прави всичко възможно да саботира работата,  само и само да остане повече време с Орльо, а всички са свидетели на искрите между двамата, които правят направо волтова дъга около тях. На всичкото отгоре Ники се труди и се мъчи да й угоди, а тя го разиграва и се държи арогантно и капризно като примадона.

Орлин Павлов пък се опитвал да разтърве съпрузите в най-яростите им схватки, но все по-често оставал насаме със Саня.

Ще мине и ще замине. Орлин няма да стигне дотам, че да я разведе, но ще я остави наранена, смятат кинаджиите. Павлов не е от тези, които обичат да създават скандали и да се женят за чужди съпруги, но пък няма нищо против романтични свалки, стига да не стигат до обвързване.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *