Николета Разкри Истината за Развода си с Валери!

Николета разкрачена
Търся любов, а не война, обяви Николета

Николета Лозанова, която  говори рядко, за да не се излага с мрънкащия си глас и липсата на дар слово, все пак реши да се „изповяда“ на запис пред „подчинената си“ Кристина Патрашкова.

Нямаме идея колко дубъла са направени на интервюто, за да звучи то гладко и убедително, но все пак се е получило и големи издънки няма. Много малко хора ме познават така, както трябва и точно те знаят, че аз съм човек, който си държи на думата.

Затова и сега повтарям – това интервю е единственото, което ще дам по въпроса с развода ми, който ще бъде факт съвсем скоро. Молбата я подадох аз преди няколко месеца.

Какви са причините, нямам намерение да кажа, защото ще се спекулира с думите ми. Просто бракът ни се изчерпа и не можем повече да живеем заедно, измъкна се с най-тривиалното обяснение Лозанова. .

След месец разводът ще е факт и ще бъдем окончателно разделени. Казах на Валери всичко в очите, това е работа между двама души и не е нужно да се бие тъпана. Двамата сме си изяснили нещата помежду си.

Индиректно тя отговори и на въпроса дали е поискала много пари от Валери и дали му е одрала кожата като за последно.

Всичко си плащам сама, удари се в силикона плейметката.  На което никой не повярва, защото Валери пък каза, че само на дъщеря си плаща по 2 000 евро месечна издръжка и освен това е оставил на Николета апартамента, който купи със свои пари да живеят с дъщеря им в него.

Според запознати пък след развод веднага настъпва подялба на имуществото и няма как Лозанова да е толкова благородна и независима, че да не е поискала и стотинка от бившия си. Напротив, говори се, че го е докарала до просешка тояга.
„Всеки сам си носи кръста в този живот. Не чувствам никаква вина за разпада на семейството ми.

Валери е правил много грешки, обаче  съм сигурна, че той осъзнава голяма част от тях, каза Мадам Безгрешна. И заяви, че иска любов, а не война.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *