Скандал в „Евровизия“! Джамала Призна в Таен Запис: Да, песента ми е политическа провокация към Русия! Измамих журито на „Евровизия“ /ВИДЕО/

Джамала1След като цял свят се разтресе от скандали и дори американски журналисти скочиха срещу „Евровизия“ и допускането на политически песни, победителката Джамала сама си призна, че всъщност изпълнението й от самото начало било замислено като политическа провокация към Русия.

Гафът стана  по време на живо комедийното предаване на руската телевизия НТВ „Позвъняване”, в което всеки път водещите се обаждат по телефона на различни известни личности, но преправят гласа си в ефир и се представят за някой друг. Въпреки че предаването е много популярно, известните продължават да се връзват на отличните имитатори в студиото, а зрителите се заливат от смях.

Този път водещите позвъниха на Сузана, каквото е истинското име на Джамала. Те се представиха за Вадим Черничич, който е съветник на Порошенко и свойски попитаха дали песента не е политическа и как така са я допуснали до финала.

Певицата гордо призна, че е написала композицията преди половин година,  по повод годишнината от присъединяването на Крим към Русия, но нарочно я е кръстила  за пред журито „1944“, тъй като щели да се усетят и нямало да я допуснат до финала.  Просто промених годината, хвали се тя пред невидимия си събеседник, бъркайки го със „свой“.

Руските комедийни актьори се свързаха с Джамала часове преди да излезе на сцената на финала на „Евровизия“. В телефониия разговор тя гордо заявява,  че песента й е директна провокация срещу Русия и с това са наясно всички .

Певицата свойски издава още, че е успяла да заблуди журито, че прекрасно знаела, че песни с политически подтекст не се допускат на конкурса, че някои от комисията се усъмнили в текста, но тя успяла да ги заблуди, че става въпрос за изселването на дядо й преди 70 години.

По време на интервюто победителката в конкурса Джамала говори на руски със събеседника си, въпреки, че и двамата се водят украински граждани. Но това е напълно нормално, тъй като в Украйна само 40 % от населението разбира и говори украински език. Останалите са рускоезични.

Разбира се, че има политически лозунг в песента, обаче журито не го разбра, хвали се Сузана – Джамала. Тя пак повтаря, че може би е трябвало да я дисквалифицират, тъй като това е забранено на конкурса, обаче всичко минало гладко.

Казвам ви го под секрет, тъй като това не бива да се разбира, заявява певицата.

Целият разговор се излъчи в ефир и снощи бе пуснат в Ютюб.

Самопризнанията на певицата буквално взривиха Европа, но от „Евровизия“ никога не поправят гафовете си, каквито и да са те и Сузана – Джамала ще си остане победителка, нищо че е излъгала журито и европейската публика, която й се довери и гласува за нея.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНОТО ВИДЕО:

https://youtu.be/54Kn7gLHoww

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А европедеругите какво изохкаха по въпроса, или се направиха на глухи?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *