Цветанов: Толкова ли не виждате, че НАРОДА ЖИВЕЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ!

ЦецкоГЕРБ и ДСБ се хванаха предизборно за гушите.

След като вчера изгубиха окончателно съюзника си АБВ, ГЕРБ се насочиха към ДСБ.

Целта е да върнат блудния син Радан Кънев в управляващата коалиция, или да го дискредитират окончателно, така че костовистите да си изберат друг лидер, който няма да се опъва на ГЕРБ за коалиция.

През амбразурата на мафиотския бункер „ГЕРБ“ започна масиран обстрел тежката артилерия в лицето на Цветан Цветанов. Той обвини Радан, че вместо да говори /забележете!/ за енергийната ефективност на страната, за успехите, които правителството непрекъснато бележи, е тръгнал да работи срещу ГЕРБ.

„Радан не вижда, че правим грандиозни неща. Търсим газ в Черно море – нещо, което СДС като дойде на власт трябваше да направи веднага. Не вижда, че сме на път да станем енергийно независими от Русия. Не вижда, че се увеличава брутният вътрешен продукт и хората живеят все по-добре /откога бе, Цветанов и защо не сме забелязали?/, а клати правителството.

Още по-зле: Според Цветанов, Радан Кънев е провалил  споразумението между Реформаторите и ГЕРБ от завист и защото е дребен човек.

Бившият вътрешен министър даже го призова  да застане пред него, за да се премерят двамата и да се установи  кой е дребен и кой – исполин!!!

Докъде стигнаха нашите политици.

Вместо да оправят батака в държавата, те ще си мерят….

Днес ръста, утре други работи!

Няма да се учудим, ако застанат и без гащи в ефир, за да докажат кой е по-мъжествен от другия.

Което звучи идиотски, но осигурява необходимите на народа зрелища.

А ГЕРБ се клати. Като лодка в бурно море.

Пръв потъващия кораб напусна Първанов.

Сега реформаторите са на път да се разцепят окончателно, защото няма как една от коалиционните партии да е в опозиция, а останалите в управлението.

Цветанов прави отчаяни опити да внуши на народа, че вина за всичко това имат Иван Костов и хората му.

Ние сме честни към избирателите си и стоим с високо вдигнати глави пред тях, каза председателят на ГЕРБ.

Вярно е.

С толкова високо вдигнати глави, че виждат само Краля-Слънце, а не виждат, че закопават България окончателно.

А крадецът Цветанов крещи по всички телевизии: Дръжте крадеца!

Тази песен сме я слушали.

Писна ни.

Сменете плочата, господин Шест апартамента! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Боже , търсят газ, независими от Русия, народа живее по добре, сега министър председателя спасява ЦСК! А 80% от българите работят за 400лв заплата , от тях им се удържат осигуровки и данъци. И по кой начин Цветанов живеем по добре? Какво ли ни чака още?

    • Цветанов,вие от герб живеете по-добре не хората! От какво ни е по-добре, от постоянното повишение на данъци, такси , винетки, глоби ? Герб освен да граби от хората друго не прави! Махайте се защото не се издържа вече!

  2. СИТУАЦИЯТА В КОЯТО СЕ НАМИРА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ЗА КОМЕНТИРАНЕ А ЗА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ.ТАКА ,ЧЕ ДАЙТЕ ДА НЕ СИ ТЪРСИМ КОСУРИТЕ И ДА НЕ СИ ИЗПРАВЯМЕ КРИВИЦИТЕ А ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИМ ВЪРХУ ТОВА КАК ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ.НАРОДА И БЪЛГАРИЯ СА ПО ВАЖНИ ОТ ЗАДНИКА НА РАМАДАН,АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ И МАГИСТРАЛИТЕ НА БОЙКО.ХОРА СПРЕТЕ С ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ЗАЩОТО МЕ ВБЕСЯВАТЕ.ОТ ВСИЧКИ НАС СЕ ИСКА ДА БЪДЕМ САМО ЗА ПЕТ МИНУТИ ЕДИННИ И БЪЛГАРИ, И ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ЗА ВИНАГИ НА БОКЛУКА.БОЖЕ !ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ И ДА СПАСИШ РОДИНАТА.АКО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ В ПАВ ТЕКСТ ТО ТОГАВА ГО НАПРАВЕТЕ НА ОБРАТО.ИЗЛЕСТЕ И ПРЕЕБЕТЕ БОЙКО И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕБЕ СИ НАПРИМЕР, ИЛИ ЗА НЯКОЙ КОЙТО ВИ Е ХАРЕСАЛ ,НАПРАВЕТЕ ГО ПО КОЙТО НАЧИН ИБЕРЕТЕ ВИЕ НО ГО НАПРАВЕТЕ .И В ДВАТА СЛУЧАЯ СТЕ НАПРАВИЛИ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР.

  3. всички европеици хукнаха към България да търсят работа и добра заплата – ТВОИТА МАМА ПЕДЕРАС ДА ИБА В УСТАТА ТЪПА ДА ИБА И КРИВОГЛЕДА ДА ИБА

  4. Нахалството на този човек минава границите. Но и нашето търпение отдавна ги е минало.

  5. „Вашия“ народ не го виждаме дали живее по-добре, защото се вози зад тъмни стъкла и живее в затворени комплекси. Нашия народ не живее по-добре. Родителите ми са принудени да работят, за да си допълват жалките си пенсии, а аз всеки ден виждам български пенсионери да ровят в кофата пред блока. Всеки ден слушам за нападнати пенсионери по тв, заради мизерни суми. Баща ми не смее да спи в селската си къща, за да не го убият. Моя приятелка, доктор на науките, през деня работи в БАН, вечерта в магазин за цигари, за да се издържа. Познавам хора, които не могат да си направят операция въпреки, че са здравно осигурени, защото им искат хиляди – за лещи, за изкуствени стави, хернии…На улицата на свекърва ми са останали само възрастни хора. Всички млади са в чужбина. Те (младите в чужбина), може би живеят добре. Но, останалите в България (с изключение на управляващите и престъпниците) не живеят добре. Те дори не живеят, а оцеляват – повечето неуспешно.

  6. Това което го казва Г-н Цветанов е гавра с българския народ.Докъде стигнаха нашите политици да си правят гаргара с народа който е оставен на оцеляване.

  7. Нито ние живеем добре, нито сънародниците ни извън граница. Навсякъде българите са роби на алчни господари. Искам да живея достойно в България без ГЕРБ!

  8. Защо лъжеш бе гад мръсна.Живеете по-добре вие.Не народа.Но Господ си знае работата.За това ви е страх от избори.Защото ще отидете в небетието.

  9. Не ви ли омръзна да го лъжете този народ? Как гледате хората в очите?

  10. Отдавна трябваше да изметем гнусната паплач от българският парламент.

  11. ДА ЕБА МАЙКА ВИ В СМАРИЗАНАТА ШУТКА НА ТЕБЕ НА БОЙКО НА ИВАН КОСТОВ И НА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ

  12. Ей,нагло същество такова,как да живее народът по-добре като му вземате и хапката от устата!!!Не се ли наядохте вече или още ти са малко апартаментите!!! Отврат!!!

  13. Да, техните хора живеят по-добре. Ние не сме от тях… Не сме цигани, евреи и не знам още какви си (ако не знаете, 90% от „управляващите“ са евреи).

  14. Цинично е някак си…Цвинокио да се унифицирате една шепа разбойници с народа…Вие живеете супер добре, за разлика от бедстващия народ! Не знам кога ще задоволите безмерната си алчност и уродливата си дегенератска същност да сеете разруха, бедност и смърт??!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *