Николета изригна нагло: Ако кажа, че обичам се пише с У, значи е с У, защото съм го казала АЗ!

Николета голНеграмотната Николета Лозанова дълбоко се  засегна, че във форумите й се присмяха, че пише думата ерудиран с О.

Плеймейтката се беше запенила, че й измисляли любовници с тъпи професии – свиневъди, пилчари земеделци и нито веднъж не я спрегнали с някой ерудиран човек. В бързината, или по-скоро от незнание, тя написа ерОдиран, което не остана незабелязано от опонентите й и те я спукаха от подигравки.

Силно засегнатата мургавелка се извини с половин уста и веднага реагира като в детска градина – „не съм само аз“.

И други хора пишат с грешки, непрекъснато го правят, ама никой не им прави забележки. И то хора, които се имат за голямата работа в обществото, че и дипломи имат, оправда се тя.

А след това, както си му е редът, веднага мина в настъпление.  Ако кажа, че „обичам“ се пише с „у“, значи е така! Защото го казвам АЗ – Николета Лозанова.

И искам да кажа на злобарите и тези, които поръчват статии против мен: Не разбрахте ли най после, че аз съм Николета  и ако кажа, че че неща се пише с „у“, значи вече ще е така!“ написа разярената бивша съпруга.

Читателите така и не разбраха кой по-точно плаща, щом грешките си ги прави самата тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Предлагам днес на манифестацията,вместо портретите на Кирил и Методий, да се носят селфита на Николета и Черната Златка

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *