Беновска: Медиите в България лъжат, манипулират, вампирясали са за пари

БеновскаМедиите днес се хранят с кръвта и парите на обикновените хора, каза Илияна Беновска.

Пускат им тъпи и зомбиращи шоупрограми, реклами за евтини пържоли и скъпи вносни плодове и зеленчуци. И печелят луди пари от всичко това! Раздават си огромни заплати. Известните медийни лица, които ни се усмихват мило от екрана  си купуват модерни коли и огромни къщи.

Медиите ни отнемат правото да сме наистина информирани. Манипулират непрекъснато истината. Не се занимават с важните въпроси: здравето, пенсиите, работните места, образованието, изнасилвания, убийства,  демографска криза, обезлюдяването на страната. Буквално вампирясват за пари и то за много пари

Те не се колебаят да дезинформират, да манипулират, да клеветят, даже се опитват да диктуват политиката на държавата. Медиите крадат душите ни съвестта ни, доверието ни  и ги осребряват в пари, в много пари. Не спете, хора, защото е страшно, призова журналистката. Ще се преборя с вампирясалите за пари медии, закани се тя.

Миналата седмица бях стъписана, че „поразяващата” уста на президента  изрече думите: “България има лоша репутация в Европа”. Според мен първият човек в държавата няма право да казва това и да петни националната ни репутация! Плевнелиев по конституция е задължен да се бори за най-доброто, за родината ни и за нейния имидж.

Самата аз само от този факт стигнах до два извода. Първо – ако президентът на България тръби, че сме морално отхвърляни от Европа, причините явно са у нас, обаче всички заедно трябва да ги отстраним. Второ – господин  Плевнелиев, когото Борисов сам издигна от нищото  в ранг „първи”, трябва да си свие перките и да се прибере под крилото на съпругата Плевнелиева, категорична е Беновска.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ДОЗАТА ОПИАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛЕСНОСМИЛАЕМА, ДА НИ ДЪРЖИ ПРЕД ЕКРАНА….И В НИКАКЪВ СЛЪЧАЙ НЕ БИВА ДА ПРОВОКИРА НАШЕТО МИСЛЕНЕ…..ЗАЩОТО, КОГАТО МАЙМУНАТА ЗАПОЧНЕ ДА МИСЛИ СТАВА ЧОВЕК!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *