Ники Михайлов пак облече сина на Алисия, Божинов го забрави

Алисия ВалчоАлисия е щастлива жена. Тя изгуби Валери, но намери Ники Михайлов, който е повече от баща за малкия Валерко.

Вратарят обича малчугана и непрекъснато се грижи за него. За Нова година, когато отново прекараха с певицата заедно, той затрупа момчето с подаръци, но най-любопитният е  с маркова дрешка за 500 лева. По ирония на съдбата тузарската  блузка е от  марката Филип Плейн, а в  сайта на магазина се продава за  250 евро. Това е любимият дизайнер на  Николета Лозанова, която даже сама си пусна клюка, че двамата имат интимна връзка. Но пък никой не й повярва.

Разнасят се и други слухове, че Алисия била на ръба на бедността и едва отглеждала детето си. Това също няма как да е вярно, тъй като певицата взима сериозни суми от участия и с тях може да живее на широко, а на всичкото отгоре се премести в палата, който Ники построи за нея и сина й. Жилището е огромно и тя не плаща никакви домакински разходи, дори на жената, която идва да се грижи за домакинството и за малкия Валери.

Бившият й съпруг Божинов е осъден да плаща сериозна издръжка на детето си и дори само с тези пари да живееха, пак щяха да им стигат.

Ники Михайлов отрупал любимата си и детето й с подаръци, а какво се е откъснало от сърцето на истинския баща, така и не става ясно.

Алисия получи и годежен пръстен от вратаря и най-вероятно тази година двамата ще се оженят и тя ще му роди мечтания син. Двете им раздели досега бяха само медийни и те живеят заедно вече трета година. Наскоро Ники каза, че му е време да се задоми, а избраницата е ясна.

https://youtu.be/b2aOrwUHh1U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *