Алекс Раева шокиращо: Абортирах от Слави и сега не мога да зачена!

aleksАлекс Раева все още не може да си прости, че е абортирала бебето на  Слави Трифонов в изблик на яд и обида.

Заради тази си спонтанна постъпка, нещо се случило с организма й и сега не може да забременее, разказват нейни приятелки.
Водещата на „Х фактор“ и нейният спътник в живота диджей Дончо от доста време  правят опити да се си направят бебе и да се сдобият с рожба,  но резултатът е отрицателен. Това постепенно пораждало  напрежение между двамата, всеки търсел вината в другия и често се карали.

Близки до двойката издават, че Коледата за тях минала самотно, а вкъщи не се чувал така желания тропот на детски крачета. Липсата на бебе депресирала и двамата. Алекс била готова да пробва оплождане ин витро, но Данчо искал да продължават да опитват нещата да станат по естествен път.

Диджеят все пак има дете от предишния си  брак и не приема нещата толкова  дълбоко. Но Раева била буквално обсебена от идеята за бебе и даже сънувала, че дундури някое сладурче и му пее приспивни песнички.  След всеки неуспешен опит да забременее, тя чувствала огромна вина, че е махнала детето на Слави и сега е наказана от съдбата и Бог.

Преди години, когато двамата бяха в нежни любовни отношения, тя заченала, но не се чувствала готова да стане майка. Освен това била сигурна, че няма да се чувства щастлива с таткото, понеже бил много взискателен и особен. Пък и смятала, че е още млада и трябва да си поживее.

Тогава Слави й подарил годежен пръстен, обещал й брак, падал на колене и я молил да роди детето, но тя се страхувала, че малчуганът ще я зароби вкъщи и ще й провали кариерата. В момента има кариера, но няма дете, което адски я депресира.

Точно заради аборта,  Слави и Раева скъсали  завинаги. Той все още не може да ѝ прости, че е махнала неговото дете. Тя била голямата му любов и не смятал, че има по-подходяща жена за майка на бебето му. Алекс пък не крие, че не била особено влюбена в шоумена, а само увлечена. Връзката й с него  била с цел да се издигне в кариерата и да извлече лични дивиденти, признава сега певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *