Гери-Никол пощуря, издевателства жестоко над лицето си, прави се на Барби

Гери НикГери-Никол съвсем загуби връзка с действителността и смята, че вече е суперзведа.

Тя непрекъснато натрапва новата си визия, която всъщност променя всеки ден, къде с фотошоп, къде с помощта на пластични  хирурзи. Сега за Нова година изгряващата певица  реши сериозно да обезобрази хубавото си детско лице и да се наплеска с грим всякакъв макиаж, за да заприлича на  кукла Барби,  естествено неуспешно. Тя заприлича на нещо съвсем друго, но не е удобно да споменем на какво.

След като успя да вбеси пуританите  с парчето си  „Момиче като мен”, където въртеше задните си части като опитна изкусителка,  Гери изскочи с нова провокация. Тя се омаза до ушите с гримове и веднага метна снимката в профила си във Фейсбук, като новогодишен подарък за  феновете си. Според повече от почитателите й  сравнението с известната безжизнена кукла е напълно неподходящо и неуместно. То има обратен ефект и лицето й е застинало като маска на клоун.

„ Просто се е обезобразила. Защо я е обхванала фиксидеята да  пробие по най-елементарния начин с провокации,  с голота  и непрекъснати  изцепки, за да е в центъра на вниманието”, коментират познавачи и смятат, че  младата певица ще тръгне по пътя на провокациите и кифлеенето.

Въпреки че каза, че хорското мнение не я интересува, Гери прави тъкмо обратното. Непрекъснато се намира на хората в очите с предизвикателни снимки.

А думите й, че не се гримира и й викали бебе в училище се опровергават от всяка нейна снимка във Фейсбук.

https://youtu.be/VyWKlzLvFGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *