Богаташка! Преслава лапна 1 милион лева за една година

Преслава опашкаНай-оборотната фолкаджийка  Преслава е успяла скатае  в банковата си сметка  над 1 милион лева за една година.

Приятелки на певицата са категорични, че още поне половин милион са отишли за джобни и харчлък,  тъй като  добричлийката подпомага финансово семейството си, а едновременно с това ходи на скъпи почивки, когато може и обича да си угажда. Не си пада много по ходенето из бутици, но й се налага, тъй като пък не може да излиза да пее с един и същ тоалет повече от няколко пъти.

Най-много пари тя е спечелила  от участия в страната и чужбина, където честичко прескача. За всяко излизане на българска сцена, дори в най-скапана кръчма,  продуцентите й от „Пайнер“ взимат твърдо  6000 лева, а веселенето на българи зад граница също 6000, само че в евро.

На изборите пък, където беше желан гост за електората на всички партии, тарифата й беше двойна. Но партийните централи не жалят средства и успяха в рамките на месец да я накарат да пее 15 пъти на площадите и по митинги, за което тя забогатя с половината от 180 хиляди лева, тъй като Митко Пайнера взима другата половина уж за финансовото укрепване на компанията.

Престоят й в Къщата на ВИП Брадър струвал 200 хиляди лева, като за нея останали 100 хиляди, което не е никак малка сума. Докато си играеше вътре на влюбена в Гъмов, през вечер Преси излизаше да заработва по кръчмите в София и Пловдив и така взимаше двоен хонорар, хем от предаването, хем от участия.

Халал да й са, казват фенове и фенки. Може го жената, търсена е, обичана е, нека пее, докато има мераклии да я слушат. Пък и нейните пари не са лесни, да забавляваш пияници посред нощите, да не си отспиваш, да тичаш денем на записи и да нямаш почивен ден, е сериозна цена, която плаща за скътания в банката милион.

https://youtu.be/nUafXKI3XPk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *