Англичаните пак оповръщаха Лондон, вижте шокиращи кадри от празнуването на Нова година

Англия3След черния петък, в който англичаните традиционно се напиват на фирмени партита и самостоятелно, за да отбележат началото на Коледната ваканция, отново по традиция, хиляди се напиха до по*иране, за да отпразнуват този път края на ваканцията.

Между двете дати има по-малко от 10 дни, а втората е на 31 декември, когато се счита за задължително да излезеш, да отидеш с приятели в някой пъб и да се насвяткаш до козирката.

Без значение от това какво е времето, жените излизат по къси рокли и сандали, наметнати с някое палтенце, а мъжете да по дънки и ризи, защото знаят, че бързо ще се сгреят. В забавлението влиза пиене на шотове, вино и бира, като напитките се смесват, а празнуващите се развеселяват бързо, докато накрая тотално се отрязват.

Полицията в Лондон и другите големи английски градове била на нокти заради скандалите, сбиванията и нападалите по земята от препиване празнуващи. Цяла нощ са работили и болниците, за да спасяват най-тежките случаи.  На повръщащите и клатушкащите се никой не обръща внимание, прибират се само тези, които спят на пътя или са паднали на тротоара.

ВИЖТЕ СНИМКИ КАК ПРАЗНУВАТ В АНГЛИЯ:

АнглияАнглия1Англия 5

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *