Неолиберална България е Чудовище! 30 г. ни управляват американски садисти и изроди! Спрете да гласувате!

За 30 години България бе умело трансформирана от западните си владетели в колония, населявана от дегенерати, управлявани от подставени прозападни идиоти.

Наистина лесно се живее, когато главата е празна и е незаразена от умствена дейност. Но страшното става, когато от умствената болест е поразен целият народ. Към днешна дата народите, страдащи от масов идиотизъм не са много. Жалкото е, че един от тях живее на територията на България.

Може да се каже, че 2021 г. е юбилейна. Навършват се 30 години от установяването в България на прозападната власт на бандитите и идиотите.

Какво получиха българите и България през тези 30 години? Нищо, освен едно нещо – колониализъм: През годините на тази „колониална демокрация“ загубихме практически всичко – вътрешна социална стабилност, бяха ни откраднати основни фондове, загубихме външнополитическо влияние, челна наука, съвременна високоразвита промишленост и т.н. Реално, през тези 30 години в страната ни беше въведено извънредно положение и окупация на американски и западноевропейски бандити, които действаха задкулисно чрез подставените си лица – вътрешни, натурални български бандити.

Държавата България престана да бъде партньор на своето население – корупция, примитивизъм, некомпетентност, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, пожарникари, физкултурници, „царе“, „протестъри“…

Битката ставаше все по-остра, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто (т. нар. компрадорски западен елит), а останалите 99 % бяха безвъзвратно лумпенизирани и вече нямат мотивация за живот.

Още в средата на 90-те години стана ясно, че това е пропаст, а не пропуск към съвремието.

Така под благосклонния поглед и с решаващото съдействие на запидните ни господари бе наложен българският вариант на либералната демокрация – избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчедите, некадърните. Неслучайно героите на избухващите всеки ден скандали са еднодневни политици, пълни некадърници, които са решили да направят кариера в политиката.

Ако тъпотията болеше, над цяла Българя щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми.

Глупостта обаче не само боли. Тя струва. За нея плащаме всички ние. Още повече, че отново предстоят някакви „избори“.

И пак наоколо се разтичаха малоумници с изцъклени погледи и зациклили мозъци. Бягат насам-натам, ръкомахат. Панически страх ги тресе дали и този път американската посланичка ще ги хареса, че да ги остави на политическата сцената и в управлението.

А вие, българи отново сте пред избори. Имате две възможности.

Първата е да упражните научените при демокрацията три английски думи – Fuck you all, т.е. да им таковате майката на всичките…

Втората е отново да позволите да ви направят на маймуни и като Алиса в страната на чудесата, когато виждате чудовището, да викате: „няма никакво чудовище“

Все пак имате избор – да гласувате или да не гласувате за тези чудовища, да участвате в този колониален цирк с невменяеми клоуни или да го напуснете.

Каква е тяхната стратегия? Да ви убедят отново, че в цирка всички са еднакви – тоест – да свикнете, че и следващият режим ще бъде също толкова отвратително-комичен, крадлив и некомпетентен като последния. Защото от 25 години насам България се управлява от този и тези, които посочи Америка.

На това вашият отговор може да бъде – Fuck you all, което не е песента на френската певица Милен Фармер.

Срещу вас наистина са продажни малоумници. Но и в тази лудост има метод. Тяхната стратегия е насочена да ви отвратят от демокрацията и в крайна сметка да свикнете с мерзостта и несправедливостта.

Отговорът на народа ни обаче засега е обнадеждаващ. В тези избори, според нашата анкета, ще участват само 30 % от избирателите. Останалите 70 на сто се утвърждават като „майната им на всички“.

Това е най-ниската оценка за политическия „елит“ след 1989 г., което означава, че както и преди, ниското участие в изборите няма да даде никакво демократично легитимиране на тези бандити.

Пред нас се разиграва поредният танц на ужасите – dаnse macabre, позоваване на някаква демократична процедура. В истинския цирк тези неща не са толкова важни. Но в политическия те са отвратителни. Демократична България е срутен курник, покрит с шарения лозунг „демократична държава“. Никой не иска да си признае бащинството на роденото след 1989 г. „копеле“.

Както на всяка колонизирана държава, и на България й липсва план на строежа, матрицата. Американският критерий на избора на участниците беше „Колкото са по-глупави и крадливи, толкова по-добре. Единственото ни условие е да са послушни и изпълнителни“. Заради това „демократична България“ има чертите на карикатура, която обаче е истинска.

Това стана причина за още по-голямо нещастие. Под Вашингтонския и Брюкселски чадър всеки следващ компрадорски управленски елит у нас отхвърляше предишния и реализираше собствените си интереси. Появи се някаква постройка, в която нито един елемент не пасва на другите.

Тези избори ще бъдат същите. Нищо не е както трябва, защото всички присъстващи на сцената партии, партийки, кръжоци и файтони се отнасят към тази държава като окупатори. Те не управляват своя държава, те окупират и грабят чужда… а истинската им родина е някъде на Запад. Знаят, че ще бъдат изхвърлени и я карат като бандити. Това е закономерно и се дължи на маргиналността на този „елит“. Системата се оказа смъртно болна. Тези примитиви създадоха една от най-бандитските държави в света. Заради това тя ражда антагонизми, които не може да контролира. Престанете да се самозалъгвате. Политиката стана хоби за примитиви.

Това е изборът на обречения между холерата и чумата. Предлагат ви да изберете едната от тях. Вашето право на избор е така дефинирано, че нямате избор.

Така се връщаме към въпроса дали да гласувате. С гласуването легитимирате не вас, а тях. С негласуването – също. Дилемата е налице. Цялата система е заразена от трипера на венеричноболната либерална западна демокрация. Сега сриващият се Запад ни продължава отчаяно да ни залъгва, като предлага останалите си оскъдни красоти като магистрална труженичка.

Можем да продължим. Но едва ли има нужда, за да констатираме отново, че съвременна България е превърната в антидържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и Антихриста. Онези, които ще спорят с нас може да са само дебили и страхливци.

Както се казва, изход няма. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дума – възмездие. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.

Разбира се, елиминирането на антидържавата не е гаранция за успех, но поне дава шанс за някаква последна надежда.

И така, имате две възможности. Първата е, да им кажете Fuck you all, а втората – да се правите, че не виждате чудовището.

Препоръчваме ви да опитате да излезете от този танц на ужасите. Време е за революция. Скоро. Инак следва КРАЙ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НЯМА ВРЕМЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ КУРВОДЕМОКРАЦИЯТА И НАТО НА ПРОСТИТУТКИТЕ И ДЖЕНДЪРИТЕ ЕС И САЩ

  2. Тежко, брате, се живее
    Сред глупци неразбрани.
    Главата ми в огън тлее,
    Сърцето ми в люти рани.
    Хр. Ботев

  3. Оказва се, че не е зле да поназнайваш 2-3 думи на английски език. Ключови били и вършели работа. Ундърстенд?

  4. Изборите са легитимни САМО при участието на 50+1% от имащите право на глас! Е, щом до урните са отишли по-малко от половината гласоподаватели, как-така се избира ЗАКОНЕН Парламент и правителство

  5. Радвам се, че все още някой пише такива текстове, дано повече хора ги четат! За жалост е абсолютна истина до какво ни докараха…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *