Затворете този прозорец към Европа – смърди

Преддверието към ада според западняците е рай. Ето какво представлява този техен рай:

1. Германия.

В Германия сексуалното извращение се е превърнало в норма. Тук хомосексуалността се третира почти като нормална форма на сексуални отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открити хомосексуалисти.

Повечето родители в Германия не се притесняват от това, че техните 14-15-годишни деца правят секс, а от факта, че нямат представа за контрацепцията и за болестите, предавани по полов път. Сексуалното образование на децата се практикува в германските училища, където хомосексуалността е наравно с нормалните сексуални отношения.

Броят на хората, страдащи от булимия, т.е. лакомия, в Германия е достигнал милион. Нарастването на затлъстяването в Германия е причинило проблеми с безопасността в местните крематориуми. Изгарянето на извънгабаритни тела води до неконтролирани пожари в тези заведения и повишено замърсяване на околната среда.

2. Холандия.

През 2002 г. Холандия стана първата страна, която легализира евтаназията. Оттогава над 3000 души са я използвали всяка година. От пролетта на 2012 г. в Холандия започнаха работа специални екипи, ръководени от професионални лекари, които извършват евтаназия у дома, на повикване.

В големите градове в Холандия, като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са отрити кафенета, които имат официално разрешение за продажба на марихуана, халюциногенни гъби и други леки наркотици. Организацията на лицензирани кафенета е предназначена да защити „меките“ потребители на наркотици от наркоманите. Но специалистите по рехабилитация показват, че повече от 90% от употребяващите хероин са се пристрастили от редовно пушене на трева.

В Холандия е регистрирана политическа партия, която защитава правата и свободите на педофилите. Партията, наречена „Благотворителност, свобода и разнообразие“ (NVD), възнамерява да се бори за намаляване на възрастта за полов акт от 16 на 12 години, както и за легализиране на секса с животни (зоофилия) и детската порнография.

3. Норвегия.

В Норвегия нивото на морал е паднало под всички възможни граници. Парадите на сексуалните извращения се посещават от деца, държащи плакати, пропагандиращи хомосексуалността и еднополовите съюзи. Парадите на содомитите в тази страна се превърнаха в обществени, общоградски празници.

Органите на правосъдието за непълнолетни имат пълен контрол върху поведението на родителите и децата. Основната теза на властите е, че биологичните родители вече не трябва да имат приоритет при отглеждането на собствените си деца. Родителите могат да бъдат наказани даже за хранене на децата със сладкиши.

В Норвегия плачът е забранен със закон; сълзите са знак за емоционална нестабилност. Сълзите на майка, загубила децата си от правосъдието за непълнолетни в съда, са „доказателство“, че тя е нестабилна или луда.

ЕВРОПА: РАЗВРАТ НА ПЕДАЛИ

4. Швеция.

През 2010 г. в Содермалм, в района на Стокхолм бяха заменени „той“ и „тя“ съответно на шведски „han“ и „hon“, с асексуалната дума hen – кокошка, която отсъства в класическия език, но се използва от хомосексуалистите.

Повече от 40 000 деца в Швеция имат хомосексуални родители (или един родител).

През 2009 г. откритата лесбийка Ева Брун беше избрана за епископ на Стокхолмската епархия.

Ювеналната система в Западна Европа се превърна в наказателен орган, който унищожава семействата. В Швеция средно 12000 деца се отнемат всяка година от родителите им. Предлогът може да бъде „грешка във възпитанието“, +умствено недоразвитие на родителите“ и дори „свръхзащита“.

5. Дания.

Бедните датски жени са принудени да правят аборт под заплахата да им отнемат вече родените деца. В Дания, наред с обичайните публични домове, където всеки може да задоволи сексуалните си фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат за секс с коне и други животни.

Този вид услуга е широко разпространена и в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. Докато животните и хората не са засегнати, правителствата на тези страни няма да наложат забрана за предоставянето на такива услуги…

Извод: Какво е унищожаването на интимния срам от гледна точка на психиатрията? На Европа това не е просто налагане на всевъзможни извращения, като воайорство (когато телевизията показва какво се случва в спалните на други хора), но и популяризиране на сексуално-патологичните отклонения. А сексопатологията е част от психопатологията.

Но най-важното в разрушаването на интимния срам е, че като обяснява на младите хора за безопасния секс, те са насърчавани да задоволят сексуалния си интерес, омаловажавайки стойността на семейните и брачните отношения, които са съществен елемент в изграждането на нормална психика. При тяхно отсъствие различните нарушения са неизбежни, много болезнени за психиката. Това води до умствената деградация на цялото общество.

Затворете този прозорец към Европа – смърди. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тоталната деградация започва от УМА и тя е сигнал, че КРАЯТ е наблизо!

  2. НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗВРАТЕНЯЦИ ЗАЕДНО С МАРИОНЕТКИТЕ ВИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *