На кого служи Слави Трифонов?! Васил Божков знае отговора и ще го даде с доказателства! Черепа: Партията на Слави вече не му принадлежи! Виж Истината:

„Преди да замина за Дубай, със Слави имахме интересен разговор за бъдещето на страната. Разговаряхме в офиса ми. Имам опасение обаче, че партията на Слави вече не е негова – ако изобщо някога е била. Все пак, ако има желание, го каня да си продължим разговора публично през следващата седмица“. Това заяви днес бизнесмена Васил Божков в профила си във фейсбук.

Коментарът на skandalno.net: Че партията на Слави никога не е била негова – е ясно. От самото начало Трифонов се държеше като пиар и рекламно лице на проекта, но не и като негов идеолог и двигател. Слави се яви на избори, но така и не формулира нито една сериозна идея за бъдещето на страната. В навечерието на предишния вот, той направи жива връзка по телевизията си, за да отговаря на зрителски въпроси. На няколко пъти беше питан какво възнамерява да промени в икономическата, финансовата и културната сфера, какви политики ще защитава. И всеки път Трифонов отговаряше възмъгляво и крайно лаконично с репликата: „Програмата на партията е на сайта ни, прочетете си я!“.

След като спечели второто място и въпреки че на предстоящите избори го сочат за първи, Слави така и не декларира друга политическа позиция, освен втръсналата на всички безумна мантра, че ще защитава семплите 6 точки от референдума, а за всичко останало – на сайта на ИТН. После Трифонов съвсем се дистанцира от „отрочето си“ ИТН, като заяви, че няма да се кандидатира за депутат. Вероятно защото му е ясно, че този път ще трябва да поеме реална отговорност за политическия проект, който рекламира като свой.

А относно избирателите: Очевидно в момента им се налага поредния псевдо-проект, каквито бяха „СДС“, „Царя“, „Бойко“. Задкулисни сили готвят поредната политическа залъгалка за наивния български избирател, който все така сляпо вярва, че някой от тия с многото пари, дето най-много се рекламират, ще му оправи дереджето, без да си напряга много мисълта и волята. След Царя и Бойко бг. избирателят така и не се научи, че всеки следващ добре финансиран и агресивно налаган му „феномен“ го прави все по- беден и все по- отчаян. А целта е за сметка на наивитета му един ограничен кръг хора да се накраде на воля и за поколения напред.

От живата връзка на Слави и бъдещите му гласоподаватели стана ясно и какъв е профилът на избирателите му – огромен брой емигранти, отчаяни както от западната мащеха- чужбина, така и от ограбената и колонизирана от същия този Запад майка България. Хора, които са спрели да гласуват преди години, но сега, кой знае защо, възлагат надеждите си, че нещо ще се промени, на Слави. И именно тези наивни хора в момента проправят пътя към властта на поредния популистки олигархичен проект. А Слави е на път да свърши работата, за която са му платили. Правил го е многократно. Възложената му днес задача е отново да повлече народа към поредната бездна, към поредната грандиозна измама и грабеж на държавата. Както през 97-ма ни подмами да гласуваме за Костов и унищожителната му приватизация, а след това тръгна да ни убеждава какъв велик пич е Бойко Батмана и какви блага ще ни докара с грабителската си шайка ГЕРБ, ако ги изберем…

На кого служи днес Слави, кой му е платил и на кого ще ни предаде? Сценаристите му и основни фигури в партията ИТН не крият симпатиите си към седесарията от градско-десни соросоиди, както и към отделни „отломки“ от първия кабинет „Борисов“, каквито са служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. И двамата бяха лично назначени за министри в служебното правителство на Радев от бизнесмена Иво Прокопиев. Неслучайно от врагове и подигравачи на Трифонов, от няколко месеца насам медиите на Прокопиев са се превърнали в негов основен апологет и пропаганден рупор. Същото така силно положителни към Дългия станаха буквално за една нощ и стотиците спонсорирани от САЩ неправителствени организации с „умно-красиви“ активисти, които доскоро хронично ненавиждаха шоумена и чалга-културата, която пропагандира.

Другият кукловод и спонсор на Слави е Ахмед Доган, който след като 11 години управлява задкулисно с ГЕРБ, преди месеци побърза да се освободи от връзката си с амортизирания Борисов и заложи на чисто новата популистка дъвка и опиум за масите ИТН. Като основни патерици на ИТН в бъдещото народно събрание ще се изявят партиите „Да, България“ и „Изправи се! Мутри, вън!“. А ако се питате кое привлича и крепи макар и механично, но здраво всички изброени по-горе събукти към партията на Слави, то отговорът е: Волята и парите на американското посолство в София.

Слави винаги е гравитирал около силните на деня, изключително богати и влиятелни хора. Като се започне от крепката му дружба с Илия Павлов, чийто „Мултигруп“ беше основен спонсор на „Каналето“, премине се през Сашо Дончев и фирмата му „Овергаз“ – основен спонсор на „Хъшове“ и се стигне до топлите икономически връзки на Дългия с Васил Божков. Божков, който в момента е в немилост и отчаяно търси индулгенция за себе си и бизнеса си от новата власт в България, която и да е тя. Божков, чието разкритие от онзи ден за разговора му със Слави Трифонов за бъдещето на страната в собствения му кабинет, вероятно в момента силно притеснява Слави и покровителите му. Божков знае на кого служи Слави и какви са точките от чудовищният им управленски план. Нямайте съмнение, че от онзи разговор в кабинета си Черепа тайно е записал всяка една дума на Дългия. Божков няма какво да губи и ако не получи опрощение за греховете си и възстановяване на икономическите си позиции в България, ще пусне компроматите в публичното пространство. Ще рухне ли новата властова конструкция около Слави още преди кукловодите и спонсорите му реално да са пипнали властта? Отговорът на този въпрос знае само Васил Божков. Който е в силна позиция да се пазари. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ВРЕМЕ Е ЗАСТАНИ ДО НАРОДА ВАСИЛ БОЖКОВ ГОВОРИ ИМАШ НАРОДНАТА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

  2. Божков се пазари за себе си и няма чак такава власт.
    иска да си върне бизнеса и да се върне в България, това иска, а не нещо за България!

  3. Той Слави не беше ли от партията “ Изпърди се мутри вън“. Или нещо бъркам.

  4. Е и като следя реда на писаното от г-жа Колева ,каква излиза тя? Май зад този дърт пергишин прозира лицето на Радев? Ех,народе народеее ,защо си толкова прост и наивен само това не мога да проумея!?

  5. Радев разруши държавността и си играе със съдбите на народа!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *