НАТО готви удари срещу Беларус и Русия!

„През последните дни американски военни бомбардировачи все по- често правят демонстративни облитания по границите на Беларус и Русия. Това не е случайно. Ясно е, че става въпрос за отиграване на бъдещо реално въздушно нападение над териториите на нашите две съюзни държави“. Това заяви днес генерал- майор Игор Корол, заместник- началник на Генералния щаб на военновъздушните сили на Беларус.

По 30 разузавнавателни полета на НАТО биват регистрирани всяка седмица, разкри още той. Алиансът е включил целият си боен арсенал, а целта на тези полети е да се проверява и анализира дейността на ПВО системите на Беларус. Такива полети са извършвали и германците преди началото на Великата Отечествена война. Защото всяка агресия започва именно от въздуха, с масирани нападения на авиацията. Беларус и Русия обаче са готови да отразят атака по всяко време, колкото и да е изненадваща и масирана, категоричен е генерал- майор Корол.

Двете страни провеждат непрестанно съвместни учения в отговор на натовските поплъзновения по границите им. Беларус е категорична, че Русия ще се отзове светкавично, ако има опит за агресия от страна на Запада. С руснаците сме във военен съюз и имаме общи планове за отбрана, които се актуализират постоянно и се отработват по време на учения и тренировки, казва още Игор Корол.

Ген. майор Игор Корол

Американците и съюзниците им от НАТО винаги оправдават решенията си да нападнат някоя суверенна държава с репликата „да разрешим кризата, в която е изпаднала тази страна“, като изфабрикуваните от тях кризи са най-различни в зависимост от конкретната държава и ситуация. Намесата им обаче винаги приключва по един и същи начин – набелязаната държава бива съсипана и разрушена, а възстановяването й често е невъзможно. Примерите са много  – Ирак, Сирия, Либия, Афганистан, Египет – уж спасени от американците, а всъщност тотално унищожени. И това са примери само от началото на новия век. Засега няма изгледи Ирак и Либия да се възстановят някога, не и в предишните си граници. Афганистан вече също е загубена кауза, след като САЩ го отстъпиха отново на талибаните. Единствено Сирия засега успява да се държи частнично в териториално и политическо отношение, но само заради своевременната намеса и поддръжка на Русия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Картината с Беларус се усложнява. Ние и цялата европейска общност осъдихме жестоко действията на Лукашенко. Някой да е чул осъждане на американските действия, не в една, а в много страни-НИКОГА. Никой и не проронва дума за действията н Израел в Палестина, които са не само с одобрението но и с военната помощ на Щатите. И светът мълчи безпомощно, което ще има катастрофални последици за целия свят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *