Премиерът на България Херо М. се срещна със Стефан Янев и още трима свои министри!

Служебното правителство на тримореца Радев се отчита на американския посланик, също като трите кабинета на Борисов. В рамките на 3 дни 3-ма министри от служебния кабинет + премиера Янев се явиха за инструкции в американското посолство. Службите ни за сигурност са филиали на ЦРУ, Премиерът на България в сянка се казва Херо Мустафа.

Пропагандата на ГЕРБ продължава да тръби, че Радев е агент на Кремъл, а служебното му правителство било „проруско“. Но защо ли то не се отчита в руското посолство, а в американското, при посланик Херо Мустафа.

Вече 12 години САЩ държат най-важните властови лостове в България – министерствата на отбраната, на външните работи и службите ни за сигурност, които са превърнати във филиали на ЦРУ, АНС, ФБР, DEA и „Сикрет сървис“.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков атакува шефовете на същите тия служби, гъмжащи от американски ченгета и агенти, за това че излезли в неплатен отпуск. Нещо обаче май се е объркал и тия дни, след съответната инструкция, ще смекчи тона. Впрочем САЩ вече му изпратиха първия сигнал:

Посланието му бе отправено с показните срещи на Херо Мустафа с министъра на отбраната Георги Панайотов и на външните работи Светлан Стоев. Ето какво им каза Херо: „Българските служби ще обезпечават домакинството на България на инициативата „Триморие“ и „Defender Europe 2021“.

Трима бг. министри от служебния кабинет на инструктаж при Херо. Защо, за по-евтино, направо не преместят Министерски съвет в Американското посолство?!… при истинския премиер на Колонията!

Тоест- резидентът на ЦРУ даде знак на Рашков – да не се занимава с отпуските на шефовете на службите… защото са „наши момчета“

Бойко Рашков няма как да удържи фронта, защото президентът Румен Радев дължи властта си на посланик Херо Мустафа, която организира протестите чрез „Сорос“, „Америка за България“ и слугите им от „Демократична България“.

И след всичко това – след явното „отчитане“ пред американската посланичка на премиера Стефан Янев, на министъра на отбрната, на министъра на външните работи и на министъра на икономиката, ГЕРБ продължават да зоват правителството на президента Радев – „проруско“.

Не че Бойко Борисов не е наясно, че го свалиха именно американците… за да предадат властта на друго свое протеже.

Но и Борисов няма да е капо от този властови кадрил – Съвсем скоро посланик Мустафа ще издаде нова заповед на министър Рашков и той вече няма така ентусиазирано да преследва предишните. Защото САЩ никога не хвърлят на кучетата пенсионираните си агенти, какъвто се очертава да е завбъдеще Борисов.

Най-безцеремонно, явно и категорично американската посланичка за няколко дни показа, че служебният кабинет на Радев ще обслужва интересите на САЩ.

Затова не вярвайте на приказките как някой щял да „изчегъртва“, разследва и съди Бойко Борисов и Хунтата му. При такива факти, всякакви мечтания в тази посока са не просто неадекватни, а вредни. Защото нищо особено не се случи в заспалата американска колония България. Просто САЩ си смениха генерал-губернаторите. Генерал Румен Радев назначи генерал Стефан Янев, който смени генерал Бойко Борисов. Така че… предстои ни да гледаме премиерата на новия филм „Хунта-2“. Филмът е американски, а продуценти са му ЦРУ и Пентагона. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Няма какво да добавя. Авторът го е казал перфектно. Жалко за бедната ни държавица, за оскотелия ни народ, за масовото опростачване, за съсипванто на националния ни дух и надежда. Щом девизът на нашенеца бил ( по добре гаден , отколкото гладен) значи не остава място за нищо, за което гениите на човечеството са оставили като нследство.

  2. НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА АКООПРОСТАЧЕНИЯ НАРОД ЗАСТАНЕ ДО ЖАН ВИДЕНОВ НА 11 ЮЛИ АМИН

  3. Трайно, целенасочено и достигащо до безогледно унижение подчиняване на властта в стараната. Все по-посредствените особи пращани за посланици на янките за да ни налагат волята на белия дом дирижиран от ЦРУ, с Мустафата достигна своя пик. Отглежданата с далечна цел по отношение на Техеран елементарна женица беше спусната в София за да се поочука в голяма политика и да се провери дали има качества за бъдещо оглавяване на ИРАН след събаряне на властта на аятоласите. Не съм сигурен доколко се справя със задачите и очакванията на задокеанские си кукловоди, но щабът й в амбасадата зорко следи и режисира имиджа й на господарка на територията. За нас е крайно обидно както спускането за посланици на незначителни трето и четвърто разядни чиновници от външното им министерство, който още с пристигането си качват калните си краварски ботуши на масата ни, а в последния случай даже една ококорена арабка която едва ли си дава сметка за какво е тука.

  4. Като чета поредната статия ,която е моментен срез на събитията в България кипя от яд отвътре но сам нищо не става! Възмущавам се как може тук да има толкова безсрамни, толкова продажни и нагли, и ниски по интелект хора на които да се падна управлението на държавата ни след 89г? А сега да се позволи на една арабска циганка да си играе с нас все едно тук й е бащиния!? Така ли в тая държава няма достойни мъже на които България да им е мила?

  5. АЗ-ИЗБИРАТЕЛЯТ

    Не искам ТОШКОВЦИ
    нито калинки.
    Не искам пошлости
    и отбор гадинки.

    Каква е тази
    пишман политика,
    всеки да мрази
    и чеше езика?

    Къде са идеите
    за бъдещето мое?
    Защо ги пилеете
    за егото свое?

    Човешкият ум
    не щете в отбора.
    Очаква ви бум
    на срама и позора.

    Обиден от вас
    вместо към урната,
    влизам във час
    и отивам към фурната!

    18.05.2021г

  6. Не е Херо Мустафа виновна бе хора, тя е само инструмент. Всичките и действия са режисирани от други експерти, от асове в областта. Друго е интересно, действията на Радев и сервилността на министрите от служебното му правителство. такъв позор наистина не е имало, а ситуацията е предвоенна и като гледам какво глухо мълчание от всики партийни вождове, от всички политически СИЛИ. Позорът и падението са наистина смазващи.

  7. Прочетохте ли внимателно заглавието на материала /премиерът на България Херо М
    /от кога премиера е американка

  8. Що да не пратим и ние един премиер в сянка на Америка и да си ги управляваме според нашите интереси.

  9. Нека войната да започне сега! Поне ще сме сигурни, че тогава България ще се изчисти от разни безгръбначни!Сега сме посмешище за цял свят.Държава с 1300г история и да се намира в такова падение!По-добре да ни няма на картата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *