Лявото се Обединява в Юмрук! Татяна Дончева, Румен Петков и Жан Виденов се ВРЪЩАТ В БСП! Столетницата води преговори и с ПП „Възраждане“

Лидерката на „Движение 21“ Татяна Дончева изненадващо се връща в БСП, научи ексклузивно Skandalno.net. Решението е взето днес след 24 часа интензивни преговори между Дончева и шефката на БСП Корнелия Нинова. Нинова е предложила на Дончева да оглави листата на БСП във Варна за предстоящите избори.

Нашите източници разкриват, че разправия между Дончева и председателката на „Мутри вън!” не е имало, а просто юристката в един момент е осъзнала, че в оглавяваната от Мая Манолова формация няма нищо ляво. И даже напротив – партията гъмжи от мимикрирали бивши десни, изявяващи се днес като неолиберални соросоиди на издръжката на американското посолство у нас. Припомняме, че Дончева беше водач на движението ИСМВ на редовните парламентарни избори на 4-и април във Варна и стана зам. председател на парламента.

Бомбастичният обрат идва дни, след като Корнелия Нинова обяви, че отваря БСП към ветрилото от леви формации, за да засили позициите на Столетницата за предстоящите избори на 11 юли.

По наша информация в момента Нинова води преговори и с АБВ, на чийто лидер Румен Петков е предложила първо място в листата в Плевен. Покана за разговор от „Позитано № 20“ са отправили и към националиста-левичар Костадин Костадинов, на чията формация „Възраждане“ социолозите предвиждат 2.6 % подкрепа за изборите на 11 юли.

Преговори се водят и с новосформираната радикално-лява политическа формация на Жан Виденов „Лява алтернатива“, както и със Съюза на коменистите.

Така не е изключено БСП да се яви на предсрочния вот в неподозирано широк формат, който обединява в здрав юмрук досегашните политически конкуренти на Столетницата вляво. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ПОКАНЕТЕ АТАКА И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО ЮМРУКА ДА Е ПО СИЛЕН

  2. Татяна, най-после ти дойде акъл в гравата. Ето заради текива като тебе 11 години в България деребайстваше една мутра.

  3. Нямам думи от възторг. Отдавна кътам такава мисъл за обединение на всички леви сили, защото това се диктува от здравия разум. Тези завръщащи се блудни синове и дъщери ще направят БСП такава сила, че и ДПС ще си седне на задника.Само и единствено такъв венец от партии и изявени лидери могат и да ни извадят от американската зависимост и да спасят народа и държавата ни. И сега е моментът да се разбере, ще продължава ли Радев да крои планове като НАТО-вски генерал,или ще поеме функциите си на президент като националист. ЕВРИКА.

  4. БОЖЕ ГОСПОДИ БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА МИГЪ ЧЕ МИ ПОЗВОЛИ ДА ДОЖИВЕЯ ТАЗИ РАДОСТ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМА АКО ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО И АТАКА СА С БСП СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

  5. Стрес, пожар, ужас на Козяк. Как го допуснахме? Кой е виновен? Спешен сбор на всички сини, морави, подготовка на оранжева революция, искане за неограничено финансиране на всевъзможни антиком и антисоц банди, незабавно натирване на Монката Паси и подмяната му с някой по-кадърен, не 3 а 30 конгрсмени /а защо не и половината конгрес/ да пристигат веднага за да тропат по масата срещу АЕЦ Белене и Южен поток. Спешно се търси лют ястреб за смяна на издънилата се арабка. Незабавно подсилване на охраната на Козяк и базите с по една допълнителна рота тюлени. ЦвЦв вкаран в мазето за да яде бой и да повръща закуските. Столтенберг вдигнат посреднощ си гризе ноктите и прехвърля варианти за нов пост. Боже до къде я докарахме?

  6. …горко и на България щом и тези две фанатизирани комунистки започнаха да показват юмруци…

  7. И аз се присъединявам към зарадваната половина на народа. Дано изброените горе лидери чуят и видят желанието на хората и направят компромиси в името на бъдещето на Родината!

  8. Браво. Крайно време беше. Обединението прави силата срещу черната прокоба завладяла държавата. Успех!

  9. Ако някой е подкрепял отделилите се, той го е правил точно заради това, че са се отделили. Ако някой е твърдолинеен и подкрепя БСП, той го прави, защото вярва в тях. На базата на какво, става това обединение? Мерак за власт и компромис заради този мерак. Очаквам сумарен резултат, по-нисък от механичният сбор на полученото предния път. Може разни хора да харесват една и съща гозба, но с различна подправка. Ако сложите всички подправки, всички ще са разочаровани. Най-голяма е загубата за БСП. „Възраждане“, не вярвам да приемат да са 8-ми хорист, а руското гмо „Възраждане на отечеството“ има половин файтон гласове.

  10. Нинова лява партия ли оглавява,след като е пълно при нея със соросоиди и подкрепя Президента- Триморец?

  11. Това отдавна трябваше да се случи,желая им успех,стискам им палци!
    Не вярвайте на злостанта пропаганда срещу БСП на герберските тролове,които се вихрят навсякъде в нета!
    Гласувайте за БСП!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *