Рашков, Луд ли си?! Биячът на Протестъри Антон Златанов е Новият Директор на СДВР

Със заповед на служебния вътрешен министър Бойко Рашков от днес за директор на СДВР е назначен старши комисар Антон Златанов. 

През последните 5 години (от септември 2015 г. буквално до вчера) ст. комисар Златанов беше заместник-директор на същото това, СДВР, което днес оглави. А досегашният директор на СДВР Георги Хаджиев е преназначен за началник в Главна дирекция „Жандармерия, специализирани операции и борба с тероризма“.

СТ. КОМИСАР АНТОН ЗЛАТАНОВ

Важно е да отбележим, че оперативната работа на полицията по време на летните протести срещу правителството на ГЕРБ, бе под прякото ръководство на същият този старши комисар Антон Златанов! Та… за каква промяна бълнува Рашков, след като само заменя един МВР-директор, бранител на Хунтата, с друг такъв – с досегашния му заместник!? Нека припомним кой е старши комисар Антон Златанов, по-известен като Тони Златанов. През юли 2020 г., в онази нощ, когато протестът срещу правителството на Бойко Борисов ескалира заради организирани от гербаджийски агитки провокации, именно Антон Златанов ръководеше акцията на силите на реда, които пребиха над 200 мирно протестиращи, сред които и журналисти, извършиха грозните и унизителни арести. На следващия ден точно Златанов бе човекът, който излезе пред медиите и без грам съжаление за стореното, зарони крокодилски сълзи за уж някакви „пострадали“ полицаи. Най-нагло Златанов изкара подчинените си жертви, а пребитите и арестувани участници в антиправителствения протест нарече „метежници“, „платени“ и „хулигани“.

Служебният МВР-министър Бойко Рашков

Та, каква промяна, бе министре Рашков!? Този трябва да бъде съден и разжалван, а вместо това ти го повишаваш в длъжност. Лично и от първия ред в онази нощ наблюдавах как в пълно бойно снаряжение  този дирижираше терора и побоищата над мирно протестиращи. Шабът му беше зад шадравана… даже ми отказа интервю, защото имал много важна работа. Каква беше тая работа- видя се на сутринта… само дето трупове нямаше.

А най-странното е че със същия мотив „заради неправомерни действия“ и „терор“ над протестиращи новият МВР-министър Бойко Рашков днес уволни директора на друга МВР-Служба! Рашков, луд ли си или причината е друга?! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Да не се тревожим толкова от тези рокади. Най-важното е обединението на всички леви партии, в това число и появилият се Виденов, който вероятно беше проект на Гергов. Нинова доказа и продължава да доказва качества, които рядко се събират на едно място. Бойчето, че и Майчето, да не говорим за Славчо Трифонов и за Доганя няма да имат хубави сънища.Ха дано!!!!!

  2. Поредното назначение говори за“ нищо ново под небето“.
    НАРОДЕЕ,слушай ,гледай,мисли и когато отидеш пред урните да знаеш вече за кой да гласуваш.

  3. Вън лакеите на Борсов от управлението на държавата! Съд и затвор.

  4. Гласувайте за БСП,не знам дали ще победи на изборите, но трябва да имаме здрава и силна лява опозиция,за да не получваме еднолично дикаторско управление!

  5. Натискът, недоволството и хулите срещу Рашков се засилват. Уж под претенции за негови колебливи решения, а в действителност заради болка от настъпена опашка на Тиквата и пипалата му, се носи координиран от Банкя вой. По всичко изглежда, че е на прав път за да оправи полицията. Той е умен човек, но му трябва само малко повече от дърварската неотстъпчивост на Гешев в постигане на поставената му цел.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *