Нагласен мъжки финал в „Като две капки вода“

Ненчо ТарркИ четиримата мъже-участници в „Като две капки вода“ стигнаха финала, а четирите дами отпаднаха. Това е безпрецедентно и се случва за пръв път.

Не, че нямаше достойни дами, но явно наградата е предопределена за някой от мъжете. Следващия понеделник ще се състезават Азис, Криско, Фицата и Ненчо Балабанов. Един от тях ще грабне колата-награда. Журито е за Ненчо или Фицата, а публиката твърдо за Азис или в краен случай Криско.

Отпадалите от състезанието дами ще направят два дуета и ако трябва резилът да е пълен, Нона и Джуджи трябва да бъдат събрани да пеят заедно и да накарат Фънки отново да се завре под масата от ужас.

Зрители коментират, че най-ощетена от всички беше Жана Бергендорф. Така нареченият бутон на късмета непрекъснато й пускаше трудни мъжки образи и тя се справяше добре, а с женските просто се представи блестящо.

И въпреки че вчера журито единодушно й даде по 10 точки, тя пак остана втора, защото гласуването на публиката изтика напред Ненчо и Азис. А как гласува публиката и как се обработват резултатите за едни реклами време – само продуцентът знае.

Въпреки че уж на шега водещите повтаряха, че шоуто е нагласено, то наистина е нагласено с така наречения бутон на късмета, а този сезон вече и с участниците. Добри през цялото време се състезаваха с безнадеждни слабаци. А финалът е предопределен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *