Зрители съветват Халваджиян да гледа руска телевизия

Магардич откриваШоуто „Като две капки вода“ претърпя сериозен провал през третия си сезон.

Докато в началото беше интересно, сега зрителите са непрекъснато с чувството, че участват в де жавю.  Какъв е този „Бутон на късмета“, който цели три години върти едни и същи песни – питат се по-наблюдателните. Те са категорични, че Милена, Лили Иванова, Филип Киркоров, Таркан, Веско Маринов, Камелия Тодорова, Васил Найденов, Мадона, Шер, Етиен Леви, Луис Армстронг, Адел и още десетина изпълнители са се падали на участниците и пред трите сезона. А има толкова много певци, които изобщо не са включени в плей листата.

Не само песните се повтарят, но и костюмите. Перуката на Лили Иванова дотолкова се изтърка от употреба, че на Азис му висеше като клечки. Трикото на Шер буквално увисна, докато покриваше различни по размер снаги, а сакото на Филип Киркоров си личеше, че е преправяно, за да стане на дребничката Жана.

Явно шоуто се прави без никакво въображение, въртят се едни и същи певци, обличат се едни и същи костюми, дори шегите на Зуека и Рачков се изтъркаха и взеха да се повтарят. А половината време минава в хвалби и автохвалби.

Зрители съветват продуцента Халваджиян да си свери часовника с другите телевизии, които излъчват формата и особено с Руската национална телевизия. Там шоуто се нарича „Точь в точь“, журито е на ротационен принцип и участват известни певци и артисти, а на сцената всяка песен се пресъздава наистина едно към едно. До последната подробност се пресъздава клипа, облеклото на певеца, епохата и на всичкото отгоре там участниците могат да пеят.

А не като Джуджи и Нона да квичат фалшиво на сцената, а журито да ги хвали.

Ние втора ръка зрители ли сме, че ни представят скалъпено как да е шоу, гневят се доскорошни фенове на формата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Гледала съм и италианската, и руската версия. Нищо общо с нашата. Хубава работа, ама българска. Тоест арменска

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *