Мъск се съгласи, че САЩ лъжат за ситуацията в Украйна

Илон Мъск се съгласи с мнението, че САЩ разпространяват недостоверна информация за ситуацията в Украйна и за причините за конфликта.

„Точно“, написа Мъск в събота в коментар под публикация в социалната мрежа „X“ на бизнесмена Дейвид Сакс за украинската криза. 

„Конфликтът в Украйна се основава на лъжи – лъжи за това как е започнал, как се развива и как ще завърши. Казват ни, че Украйна печели, докато тя всъщност губи. Казват ни, че конфликтът прави НАТО по-силен, когато всъщност го изтощава до смърт. Казват ни, че няма възможност за постигане на мир, докато всъщност сме отхвърлили многобройни възможности за разрешаване на ситуацията чрез преговори“, написа Сакс. 

Преди това Мъск каза, че дори да се стигне до малковероятното – Конгресът да гласува отпускането на нов пакет помощ за Киев, това ще удължи конфликта, но няма да помогне на Украйна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Това и кокошките го разбраха, само не и нашите т.н. политици и правителство. Някой от тях се откроиха с пословична тъпота и сервилност, която провокира национално повдигане и повръщане. Какво да се каже за последователната мъдрост на банкянския мъдрец, за униката Пеевски, за атлантика Денков и Атанасов и за Христето Иванов, за Кирча да не говорим. Всичките като христови апостоли, верни до гроб на англосаксонската любов, предани до гроб на антируската омраза и откъснати за винаги от народа си.

    • Браво на теб щом си имаш политици!
      Башибозука, еничарите, националните предатели, полиции, армии……. в българските държавни и общински учреждения по никакъв начин не са мои.
      Това са антибългари, които само сатър ги оправя!

  2. Не мразя никого, само ми е безкрайно мъчно за българските деца, които ще израстват в бедност и в лъжа, по наша вина. Южнокорейците щели да строят ядрени блокове в Козлодуй, като пак кокошките знаят, че Щатите все още купуват ядрено гориво от Русия. Знае се също така, че Росатом е най-стабилния строител на ядрени реактори с най-много поръчки в света. Ние си подарихме готовите реактори на Украина, само и само да докажем пословичната си тъпота и сервилност и за това няма виновни. Не народ а Мърша и с това ще свърша.

  3. ПОЗДРАВИ НА ИВАНОВ ЗА КОМЕНТАРА! ЩЕ ИМА НОВА ЯЛТА,И ПАК НА САЛФЕТКАТА ЩЕ СЕ ЧЕРТАЕ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *