„Билд“: Русия, САЩ и Германия са договаряли скорошна размяна на Навални за руски агент

Русия е планирала да размени американския агент Алексей Навални, който наскоро почина в наказателна колония, за руския агент Вадим Красиков, пише „Билд“ в своята рускоезична версия в Telegram.

Веднага след смъртта на Алексей Навални се появи информация, че той е можело да бъде разменен в близко бъдеще.

Според информация на „Билд“ преговорите между службите на Русия, САЩ и Германия за тази размяна са били в напреднала фаза. Руският президент Владимир Путин е искал да върне в Русия агента Вадим Красиков, който е в германски затвор.

Вижте новината на „Билд“ в официалния руски Telegram-канал на вестника тук

Журналистът от вестник „Билд“ Филип Пятов пише в статията си, че Навални „вероятно щеше да бъде освободен през следващите седмици или месеци. Алексей Навални е можело да бъде разменен за руснака Вадим Красиков, който уби чеченски терорист и военнопрестъпник от Втората чеченска война, ликвидирал по най-мъчителен начин стотици руски военнопленници. Красиков е пратен от руските служби да убие въпросния терорист и го прави в парка Тиргартен в центъра на Берлин. Но е заловен от германските власти.

Президентът на Русия Владимир Путин говори за такъв възможен обмен в интервюто си пред американския журналист Тъкър Карлсън.

В края на миналата година „Уолстрийт джърнъл“, цитирайки неназовани западни служители, съобщи, че САЩ и Русия водят преговори за размяна на затворени руски шпиони за чужденци, задържани от Кремъл, като сред споменатите имена е и руският опозиционен лидер Алексей Навални, докато Русия иска осъдения убиец Вадим Красиков да бъде върнат.

Източник: rbc.ua

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

    • Запада нищо няма да плаща.
      Така нареченият запад вече е халифат и единствените които ще платим с живота си сме ние нормалните. Обичащите антицивилизацията, ще се обрежат и ще продължават да тормозят нормалните хора, докато ги има.
      Плащачи има само в приказките!

  1. В тази сложна и уникална геополитическа ситуация, в която в момента е светът, нашите политици отново ни набутаха на страната на губещите. Този път, обаче за разлика от предишните пъти, наистина нашият народ ще си изпати здравата и всички ние, които сме жители и живеем в България, ще платим ужасяващата жена за недалновидността и слабоумието на управляващите ни. Не споменавам молитви към бога, защото и те няма да ни помогнат…

  2. Винаги съм се чудил, защо има толкова много интелектуално ощетени същества, които се вълнуват повече от живота на всеки начинаещ педераст и национален предател, всяка селска курва с пластмасови джуки и цици, докато умъртвяват родината им и избиват децата им.
    Тотално неразбиране на проблемите и лесна манипулация на шебека да гледа в желаната от враговете посока и потресаваща.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *