Шефът на украинското разузнаване: Може би ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от кръвен съсирек (С ВИДЕО)

Алексей Навални е починал заради откъснал се кръвен съсирек – тромб. Това заяви началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирил Буданов на форума „Украйна. 2024“ в Киев, цитиран от украински медии.

„Може би ще ви разочаровам, но това, което знаем, е, че той наистина е починал заради кръвен съсирек“, каза Буданов. На въпроса дали става дума за естествена смърт, началникът на ГРУ отговори: „Било е естествена смърт: „Да.“

Така той опроверга твърдението на президента Владимир Зеленски, че руският опозиционер е „убит от Путин“.

Алексей Навални почина на 16 февруари. За смъртта му в наказателната колония ИК-3 в селището Харп, Ямало-Ненецки автономен окръг, съобщи местният отдел на Федералната служба по изпълнение на наказанията. В същия ден RT и Телеграм каналът „112“ писаха, че той вероятно е починал от кръвен съсирек.

Майката на Навални Людмила заяви на 22 февруари, че й е било показано тялото на сина й в моргата в Салехард. Тя също така заяви, че е получила медицинското свидетелство, в което се посочва, че смъртта е настъпила по естествени причини. Тялото на опозиционера е предадено на майка му на 24 февруари, на деветия ден след съобщението за смъртта.

Първоначално сътрудниците и членовете на семейството на Навални сметнаха смъртта му в колонията за „убийство“ и хвърлиха вината върху руското ръководство. Вдовицата на опозиционния активист, за който се появиха безспорни доказателства, че е бил агент на Ми-6 и ЦРУ Юлия Навалная заяви, че според нея руският президент Владимир Путин е замесен в смъртта на съпруга ѝ. Единственият коментар на Кремъл по повод обвиненията на Навалная срещу руските власти беше, че те са „неоснователни“, „нечестни“ и „лишени от всякаква логика“.

Източници: rtvi.com, unn.ua

ВИДЕО С ПРИЗНАНИЕТО НА БУДАНОВ, ЧЕ СМЪРТТА НА НАВАЛНИ Е ЕСТЕСТВЕНА, ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

      • Защитении са срещу гниене в земята,т.е. добре консервирани.

  1. Няма значени, че е от съсирек! За западните слуги на Сатаната за всичко са виновни руснаците! Сатаните много добре знаят, че съсиреците се образуват от “прекрасните“ и “полезни“ западни ваксини против Ковид! Това е абсолютно доказано! Нищо, пак Русия е виновна, нали гадове!

    • Ще се намери ли в България, поне един журналист, да попита първият коментатор на случая, Борисов, откъде разбра, че е убит от Путин?

  2. Достойните хора в подобни случаи молят за прошка.Дали ще дочакаме такова нещо? Дано поне малко опровергаят скептиците по отношение на западняшката цивилизованост.

  3. Само във форума на Скандално намирам съмишленици. Така си помислих и аз , дали не е ваксиниран с прословутите американски ваксини.

  4. Възможните причинители внезапна сърдечна смърт наистина са белодробна тромбемболия, руптура на аортна аневризма с изключение редкия шанс аневризмата да пробие по надолу т.н. двуцевка и масивен инфаркт, въздействие с отрицателна енергия не може да ги причини. Навални дълго време недосегаем за закона не е заплаха за Путин, а Пригожин е бил. Последния им цар абдикира по волята на държавната им дума, Пригожин се движеше за там. И вкрая Русия е ядрена сила и другите такива нама да допуснат гражданска война и ядрена опасност

  5. Майката на Навални ходи да види сина си а вдовицата му и тя ходи, ходи по гюзмета.
    При шаврантиите е така.

  6. Към скандално – махнете този скапан и ненужен бял правоъгълник, който се появява на екрана.

  7. Скоро ще има провокации по Укро полската граница и това ще даде възможност на нато да нахлуе в Западна усрайна.Сега има напрежение между укро шофьори и полски фермери.

  8. Ползвам се от случая да изразя цялата си признателност към сайта, който според мен остана един от малкото на които може да се прочете истината! Не искам да се заяждам с никого, но мисля, че именно Вие уважаеми дами и господа от „Скандално“ сте длъжни да потърсите отговорност от тези – нямам в речника си приличен епитет за тях, които услужливо видяха в Русия и в нейния президент – Владимир Путин , убийци както на Навални, така и на всичко друго демократично по света. Считам, че има основание да се поиска от СБЖ да се наложи възможната санкция на тези хора. Ако това е невъзможно , редно е те да бъдат окачествени от Вас като пропагандатори на лъжи ! След като един от големите „приятели“ на Русия – Буданов , споделя истината за свъртта на Наварни, тя трябва да се научи от всеки. Нека всеки знае, кой е лъжец и защо той лъже!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *