МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ГЕРБ! Как Великият Илюзионист Борисов ОГРАБИ И СЪСИПА БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

Всички отдавна знаем, че където и да се появи нашенският Вожд на апачите, той надига вой до небесата как комунистите (разбирай БСП) съсипали България. (И това, при положение, че от всичките 27 години на прехода, те са управлявали едва 5 години, а реално власт не са помирисвали от 8 г.) След дежурните си хули по универсалното плашило- „комунистите“ Борисов неизменно обявява как той от 10 години се мъчи да оправи бакиите, които някой преди него бил забъркал.

Лошото е, че колкото повече Борисов се „мъчи да оправи“ България, толкова по-голяма става кашата. И толкова повече страната затъва в космически дългове, мизерия и безизходица.

Замисляли ли сте се защо е така? Всичко е много просто. Но трябва за момент да се абстрахираме от  пладнешките кражби, с които гербаджиите и техните обръчи от фирми отдавна разрушават държавата и се облажват с обществените пари за сметка на оголелия и обосял, в буквалния смисъл на думата, български народ.

И ако съвсем мъничко се абстрахираме от това, веднага ще разберем, че България потъва в Ада, не само заради грабежа, а и защото Борисов и калинките около него, не правят АБСОЛЮТНО НИЩО, за да може държавата ни да излезе от тази Адова дупка.

Начело със своя вожд те само имитират дейност. Защото така са им поръчали евро-атлантическите господари, а и на тях тия директиви са им удобни. Защо да се пънат, в крайна сметка. Ето ви няколко примера: Невежи, но нагли до безобразие функционери на ГЕРБ непрекъснато се появяват по телевизии, радия, интернет сайтове, във Фейсбук и къде ли още не, за да кажат и обяснят нещо. Обикновено това „Нещо“ няма никакъв смисъл, но бива представяно от угодливите медии като страшно важна за хората новина. От този род бе „заповедта“ на Винету миналата година „да се лови всяка снежинка, за да не ни изненада пак зимата“. Или пък „новината“ как премиерът наш си прави селфи с оцелелите след адския взрив на гара Хитрино.

Това ли е работата на премиера, ще попитате Не трябваше ли той да ръководи оперативния щаб за преодоляване на последствията от унищожителния взрив, който буквално изтри селото от картата на България? Не трябваше ли да проверява как действат аварийните служби, вместо да си прави селфита с измъчените хорица?

Само този малък щрих разкрива с какъв човек си имаме работа. Един егоцентрик, който мисли само за себе си. Човек, който поставя популяризирането на собствения си образ и оцеляването си във властта над човешката трагедия. Който мисли за рейтинга си, а не за безсмислено загиналите хора. И човекът, който с години изключително успешно само имитираше, че върши нещо. Великият имитатор!

Ако продължим, ще видим, че Борисов постъпи по същия начин и при неотдавнашната трагедия с хората, заклещени в снежния капан на магистрала „Тракия“. С огромни заглавия подопечните му медии съобщиха на народа „великата“ новина, че Борисов „пори снеговете с мощния си джип“?! За да помогнел на хората.

Ами ако един Борисов можеше да помогне на всички български граждани, попаднали в някаква беда, то за какво тогава даваме пари за всички снегопочистващи фирми? За гражданска защита? За комисиите за преодоляване на щетите от бедствията и авариите…?

За какво даваме пари на полицията и прокуратурата, които трябва да разследват увеличаващите се с главозамайваща бързина трагични случаи, при които нелепо загиват българи в разцвета на силите си? 

За да може ГЕРБ с нелепи пи-ар кампании да замазва причините за тези инциденти ли?

И ако случайно полицията и обществото открият причините за някоя авария, то правителството на Борисов прави ли нещо, за да ги отстрани? Освен селфита и налудничаво приповдигнати пи-ар статии на видиотени журналисти, пеещи дитирамби за властта на ГЕРБ. Когато язовири с напукани стени потопиха цели села и издавиха деца и старци, причината стана известна на обществото. Това са концесионерите, които не поддържат получената за стопанисване държавна собственост, а само я експлоатират на доизживяване с цел максимално лично облагодетелстване.

В този конкретен случай държавата в лицето на Борисовото правителство прибра ли си язовирите, за да ги стопанисва както трябва? И да няма повече такива трагедии? Нищо такова не се случи. Дори накрая се оказа, че никой не знае кой е концесионер на язовирите-убийци. Оказа се, че  никой не знае чия собственост са тези язовири. Държавна ли, общинска ли… Не се знае! И този въпрос си остава висящ и до ден днешен. А хората от околните селища продължават да гледат със страх и ужас зловещо надвисналите над главите им язовирни стени.

Същото се случва и сега по време на предизборната кампания: Председателят на БСП Корнелия Нинова десетки пъти покани Борисов на лидерски дебат за бъдещето на България. На дискусия по най-важните проблеми, които неотложно и на всяка цена трябва да започнат да се решават веднага, ако искаме държавата и народът ни да оцелеят… Двамата да дискутират по такива проблеми, като възраждането на българската промишленост и селското стопанство. Отпадането на антируските санкции, за да имаме пазар за пласиране на бъдещата продукция от тези отрасли. Сега, преди изборите е време да се дискутира ужасяващата демографска криза и коя партия какви решения предлага. Да дискутираме докога ще стоим в този глобалистки ЕС, който се опитва да ни доунищожи със СЕТА и „Европа на две скорости“. И още, и още огромни и страховити проблеми.

Нинова предложи двамата с Борисов да дебатират, за да могат хората да се ориентират за кого да гласуват. Вместо това, обаче, Винету предпочете страхливо да избяга и от дистанция да се заяжда на дребно ту с Нинова, ту с президента Радев, ту с журналистката Елена Йончева, ту… с който му падне. Това какво е? Не е ли имитация на дейност? Просто да се появиш в медиите, за да говориш, без да кажеш нищо съществено. Но само пред платените си журналисти, като избягваш среща с основния си политически опонент.

Ето затова твърдим, че цялата „дейност“ на кабинетите Борисов 1 и 2 са една огромна имитация. 8-годишна имитация и илюзия – че уж нещо се прави в държавата. Нещо там санираме, режем лентички, правим спортни арени, разни магистралки…

Страната и народът ни загиват, а Борисов 10 години се занимава с театрални изпълнения на тема колко много прави за хората, а никой не го оценява.

Затова НАРОДЪТ НИ ОТДАВНА КРЕЩИ: БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ХОДИ! Но тези, от които реално зависи да го прокудят от властта – ЦРУ, САЩ и Глобалната олихархия – не щат и да чуят! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. За съжаление България пропада и ще продължава да пропада. В тази система каквато и партия, какъвто и президент да дойде на власт, промените ще бъдат незначителни, или временни. Тези които държат средствата за производство, земята и пр. в свои ръце, няма да позволят съществени промени. Дори и да се обединим с Русия това което е било, няма да се върне. Революциите в малките страни са обречени на провал. Те трябва да се случат в най-развитите индустриално страни,както е казал Маркс, и да залеят целия свят. Това може да стане само по време на дълбоки кризи, когато богаташите спрат да хвърлят трохи под масата за беднотията.

  2. НЕ МОЖЕ БОРИСОВ ДА ВОДИ ДЕБАТ С ЕДНА ИСТЕРИЧНА СЕЛСКА КРАДЛА,КОЯТО ТРЯБВА ДА СИ ЛЕКУВА ШИЗОФРЕНИЯТА,ЕДНА РАЗБОЙНИЧКА,ОГРАБИЛА НАЙ-НАХАЛНО И АМОРАЛНО ЕДИН БЕДЕН НАРОД,ТЯ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА,ИДЕ НЕЙНИЯ РЕД,НЕ Я СЪЖАЛЯВАЙТЕ.БОРИСОВ Е МЪЖ НА МЯСТО И СВИРКАД,ЖИЙКИ КАТО НИНОВА СА МУ ПРЕДЕЛНО ЯСНИ,НЯМА ДА СЕ ИЗЛАГА Я!!!нещата си идват намястото,народът знае най-добре,защото е мъдър и няма да позволи такива вулгарни хора да го излъжат най-нахално като циничката Нинова.Борисов е обичан и уважаван от народа и знае какво прави!

  3. Ма риета, ти ли си онази на която онзи купил къща в Барселона?

  4. Ето го нашият велик строител на магистрали, заводи, къщи в Барселона и какво ли още не. Едиственото което е наистина построил е един пиклив завод за боклук. Нели уж „завод до завод“. Любимата ни Данчето Ф. обещава че на този пиклив завод от биклука ще се отделят метали, пластмаси, хартия, а от изгарянето на боклука ще се получава топло- и електроенер9гия. Получава се парадокс: ние гражданите ДОБРОВОЛНО и БЕЗВЪЗМЕЗДНО предоставяме боклука си на държавата, а тя за благодарност ни вдига цените такса смет, топлото и тока.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *