Моника Валериева Полудя! Ще си Татуира… Вижте Кой:

Моника ВалерМоника Валериева напълно доказа теорията на някои младежи, че ученето е вредно за тяхното здраве.

След като по време на участието си във „ВИП Брадър“ тя се изложи тотално  и показа на зрителите, че е достойна последователка на Златките, на Гонзовица и особено на Катрин Вачева, тя реши да не остава толкова боса по асфалта в науките и да започне да се образова.

Мона абячу се изхитрила и решила, че не е нужно да чете много книги, а само една, която е събрала в себе си мъдростта на вековете и  цитати на велики исторически личности.

Четенето й отнело доста време, тъй като тя е заета дама – има да пазарува, да ходи по партита и екскурзии, а освен това цитатите били трудни и трябвало да се осмислят.

Така Валериева попила всички мъдрости,  била изумена от дълбочината на прочетеното, но най-силно я впечатлил не кой да е, а Хитлер… Според нея Адолф бил много по-умен и много по-разбираем за масите от Сталин и Чърчил например и другите политици. Казва нещата точно и ясно, а думите му се леят, хората ги разбират и ги попиват! И затова лесно са ставали негови фенове, смята смуглата красавица.

На Моника изобщо не й направило впечатление, че авторът на умните мисли бил луд и е избил милиони хора, като част от тях е изгорил и издушил с газ в концлагерите. Тя споделила, че е много впечатлена от Фюрера и смята да си татуира образа му на най-свидното си място. Под ластика на бикините!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/–Q9edC3sJI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *